Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Şimdi adsl hattım açık şifrem username imde var kablolar takılı hersey oke de xp modemi görmüyor onu anlayamadım, ericson cable modem diye görüyo birde nasıl bi tip baglantı yapıpda giriyoruz sanırım baglantı numarası 0 oluack ama adımlar ne dial up gibi yaptım olmadı modemde sorun cıkıyo herhal bu arada eternet kartı girişine baglı modemin kablosu baska yere takmıyos demi[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Normal Xp de bu modem tanımama hatası ile bircok kisi karsılasıyor diye okumustum Sorun Xp prof. da karsına cıkmamıs cogu kişinin bence dene derim Xp prof. kur[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Dyna sorununu düzeltirim ama 3ay evinizden çıkmam adsl senin kablon benim olur[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 cable yi haziranda kesicem :) hazirana kadar gel eheh zaten 02 ile 10 arası finalelrim var net falan haram :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya modem kurulumu falan sorun yokta şuan kadın şifremi yanlış yazmış şimdide arıyom merkezi telefon meşgul hep cumartesi arayabiliyozmu orayı[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Abi teknik destek hedeleri gelip bu bağlantıyı yapmadılarmı? İlk bi giriş yapıp göstermedilermi? Bu kadar mı ilgisizlik...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 telekoma gidip başvuru formu doldurunca görevli dediki sen evde modemini falan bagla sonra hattın açılınca sana tel açıp şifreni userini halledersin sorna girersin dediler ii dedik ben bagladım evde herseyi simdi useri pasi giriyom username yanlıs diyo kadına kodlayarak söledim user ve passi yanlıs girmiş herhalde simdide paso meşgul açmıyolar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar