Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Şimdi türk ehliyetim ile burada (california) sorunsuz bir şekilde kullanıyorum 1 yıldır. Döndüğümde motorsiklet ehliyeti için 700 800 vermemek için burdan aldım, 30 dolar tuttu ikiside şaka gibi Burdan aldığım motorsiklet ve düz araba ehliyetini Türkiye'de sorunsuz kullanabilecek miyim ? tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kullanırsın. benim eniştenin rent a car ında çalışıyordum bir ara. oradayken yabancılara araba ve motor kiralıyorduk. sonuç olarak yurtdışında aldıkları ehliyeti kullanıyorlardı. onlar kullanıyorsa sen de kullanırsın düz mantık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kiralamak başka iş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 6 Ay gibi bir suresi vardir muhtemelen. O ara burdan bi tane al diyorlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Türkiyeden belçikaya gittiğinde arkadaşın annesi bi süre kendi ehliyetini kullanmış sonra ehliyetiyle gitmiş oranın ehliyetini almış. Aynı şey burada da geçerlidir muhtemelen kullanırsın. Gerekirse de sınavsız bişisiz burada A2 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 burda devlet asla kolaylık yapmaz. kesin di'nin dediği gibi ya bir süresi vardır ya da geçersizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ulkeye giris yaptiktan sonra 6 ay suren var genelde, ama mesela ben yurt disinda turk ehliyetimi kullanirken her zaman pasaport tasimak zorundayim bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 wastyrx said: Türkiyeden belçikaya gittiğinde arkadaşın annesi bi süre kendi ehliyetini kullanmış sonra ehliyetiyle gitmiş oranın ehliyetini almış. Aynı şey burada da geçerlidir muhtemelen kullanırsın. Gerekirse de sınavsız bişisiz burada A2 alırsın EU'da Turkiye'den alinan ehliyet ile kullanim suresi 6 ay iste. Amerika'da da oyle sanirim. Bu arada konuyla ilgili; http://www.turbofsi.net/forum/sohbet/24401-yabanci-ulke-ehliyeti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bu direk dmv nin sitesinden If you are a visitor in California over 18 and have a valid driver license from your home state or country, you may drive in this state without getting a California driver license as long as your home state license remains valid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smeune Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Tarihi gecmis ama google da ararken buldum bu sayfayi, soran arkadas coktan cozmustur sorununu ama, belki ben gibi arayip goren, meraklisi arkadaslar icin : Yurtdisindan alinan sürücü belgeleri ile Türkiye sürücü belgesi almak (Tebdil) için gerekli belgeler nelerdir? (Aksaray em. mud.'den alinti) 1-ilk müracaat esnasinda istenilen belgeler : a)Yabanci sürücü belgesi ile noter tasdikli Türkçe tercümesi b)-Türkçe tercümenin ve Nüfus cüzdaninin asli fotokopisi 2-Yabanci ülke ile yazisma cevabi geldikten sonra istenilen belgeler: a)Sabika kaydi b)”Sürücü Olur” Raporu (Türkiye’deki sinifina uygun) c) Müracaat Formu (Ek-18) h)Nüfus Cüzdani asli ve fotokopisi (TC Kimlik No’lu) i)Askerlik subesi Formu (Ek-21 31 yasindan küçük erkekler için) j)Kan grubu karti (Nüfus cüzdaninda veya herhangi bir resmi belgede varsa ayrica istenmez) k)4 Adet vesikalik fotograf (kisinin son halini yansitan) l)Daha önce parmak izi verilmisse parmak izi formunun asli fotokopisi Klasik Turkiye burokrasisi. Adamlar merkezi sistemden bakacaklarina sabikana, sana aldiriyor. Odeme elden degil bankadan. Askerlik subesi formu vs. formlarda cabasi. "Surucu Olur" Raporu cok iyiymis. Japonyayla Aksaray Polis yazismasina da sahit olmak isterim acikcasi. Bu arada Amerika'da Turk ehliyetinizi kullanma sureniz Eyaletten eyalete degisir. Local DMV'nizin sitesinden ogrenirsiniz suresini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Babam bir 30 yıldır filan kullanıyor.Hiç yanımda denk gelmedi ama çevirmede napıyorsun dediğimde Türkçe'ye çeviriyorum, fazlada kurcalamıyolar diyor.Ehliyette Arapça bu arada hani İngilizce olsa bir nebze anlıyacağım. İnsanın aklına geliyor ehliyetsiz adam da alsın dandik bi plastiğe rastgele yazıp bişiler dolansın diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar