ugursss Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yaw size zahmet bana türk domain söylermisiniz valla bakın sakın geiyk konusu yapmayın boynuzlar yoksa bi tarafıma girmesin!!!! veya sizin :Pp artı bu türk domainlerin aylık ücretleri ne kadar ?[signature][hline]Hayat Sadece Bizden İbaret Değildir Diğerlerine de Saygı Duymalıyız!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 domain ucuz ve kolay iş en fazla 10 dolara bulursun asil mesele onu host etmek tedir bunun icin sponsor veya firmalarla gorusmelisin[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben hep bunu kullanırım tavsiye ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 www.turkticaret.net/siberhosting[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenixAlfa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 türk domainle kastetdiğin host şirketleri zannerdersem.. www.g-technics.com (gerçi ultima sponsor olmuyormuşlar bu konuda görüşmüştüm .ama siteni falan windows server veya linux serverlarında host edebilirsin.Sorun yaşamazsın..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugursss Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 host etmek için istenen ücret ne kadar peki çünkü sponsor olayına girmek istemiyorum belli bir süre sonra ellerini çekip oyun oynayanların hevesi kursağında kalıyor host etmeyi eğer uygun bulursam kendimiz ayarlamayı düşünüyoruz ayrıca verdiğiniz bütün siteleride dolaşıcam zaman ayırdığınız için teşekkürler!!!![signature][hline]Hayat Sadece Bizden İbaret Değildir Diğerlerine de Saygı Duymalıyız!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redouble Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 labina.net en iyi kaliteyi burda bulabilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar