Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 2 adet SWTOR account


Sonicwave

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, oyunu denedik ve maalesef hoşumuza gitmedi. Arkadaşımın ve kendi accountumu buradan satışa çıkarıyorum. Account ilk ayında oynandıktan sonra (ki doğru dürüst de oynanmadı zaten) şu anda frozen durumdadır. İçinde doğru dürüst karakter/credit vs. yoktur.

Fiyat olarak bir güzellik yaparız. Buradan özel mesaj atarsanız geç yanıtlayabilirim. Dolayısıyla, en güzeli iletişim bilgilerimden bana ulaşmanızdır. Detayları zaten orada hallederiz.

Çok açık söylüyorum; arkadaşımla oyunu tamamiyle beğenmediğimiz için satıyoruz. Başka bir nedeni yoktur. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Dipnot: Tam adını bilmiyorum ancak, digital edition olması lazım. Yani öyle ekstradan ıvırı zıvırı yok. Düz SWTOR işte.

İletişim bilgilerim;

msn: [email protected]
tel: 05532336822
skype: umitsehirli.

Teşekkürler, iyi akşamlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Günceldir. Accountlar'da şu an için oyun süresi yoktur. Tanesi 50 TL'den satışa devam ediliyor.

50'den daha aşşağı olmaz mı diyen arkadaşlar oluyor. Genel olarak SWTOR cd keylerinde fiyatlar düşmedikçe ben de bu fiyattan aşşağı satmayı düşünmüyorum. Satılmasa da elimde kalsın, ileride belki canım sıkılır oynarım.

Eğer uygun bir realmde 100k goldu gözden çıkarırım diyorsanız realminize onunla da takas düşünebiliriz. Lütfen "Oha 100k mı?" tarzı mesajlar atmayın çünkü gold ile alımlarda TL'ye nazaran her daim bir fark olması normal. Kaldı ki gold fiyatları yerine göre 50 kuruşa kadar düşüyor. "Düşmüyor." diyen varsa da ispatı hazır.

Açıklamasıyla yazacağım derken biraz uzun oluyor ama insanların kafasını karıştırmaktansa iki dakika okumalarını ve detaylı biçimde açıklama yapmayı tercih ederim.

Günceldir.

msn: [email protected]
skype: umitsehirli
tel: 05532336822
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Goldun 1k'sını kendim 60 kuruştan alabiliyorum gerçi bu kadar goldun içinde gerek de olmuyor. Kaldı ki yukarda da belirttim, daha ucuza satıldığını ispatlarım.

Gereksiz polemiğe girmek istemiyorum. Gold ile fiyatı odur.

Edit: Hergün birileri goldunu satmak için msnden geldiği sürece, bu Çinli piyasa, hem de tanınmış şirketler zinciri olarak, bu goldu büyük alımlarda 0.8$'a kadar indirdiği sürece (ki şirketler her zaman piyasanın üstünde satar) gold fiyatları MOP gelditen bir süre sonra 10k 1TL'ye kadar düşer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...