BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 arkadaşlar duydumki CMYLMZ izmir şovunun gösterisi kaçak olarak çekilmiş ve piyasada vcd si tezgah altında dolaşmakta elinde olna varsa bana pm den ulşaşabilirmi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bende war ama pmden ulaşmamın bi gereği yok dial-up yollayamam :) yok vcd'ci den almak istiyoduysan al derim süper[hline]eeh eytere be! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 saoletrafta tezgah altlarında bulamzasam 1,5 hafta sonra elime geçeceğini umuyorum :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 manyak komik ama ya böyle çeken adam öksürüyo yorum fln yapıyo ama allahtan fazla gülmüyoda duyabiliosun :) bide bi ara cips pakedi fln açıyo koptum ztn kamerayı sabitleyemiyo bi ilk 15 dk böyle olmadık yerleri fln çekyo ama kesin izlemek lazım ya ......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 20 May 2003 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bende bir tezgahta adam saatrken gormustum ama ne zaman gordum nerde gordum hatırlamıyorum... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ehueh teşekkürlerr arkadaşlar buldum soonunda yarın inşallah elime geçecek cd si artık kaynak açıklanmak isterse kendini açıklar :) bekleyin bu memleketin cem yılmaz izlemeye parası yetmeyen insanları yakında beleş gösterim yapılacaktır! aslında gülüyoruz ağlanacak halimize ama... neyse[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: BabacumMostors, 18 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki: arkadaşlar duydumki CMYLMZ izmir şovunun gösterisi kaçak olarak çekilmiş ve piyasada vcd si tezgah altında dolaşmakta elinde olna varsa bana pm den ulşaşabilirmi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Eger Cd eline ulasmadı ise Bana ozel msj ile adresi at sana posta ile gonderem[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ildenix sonra elden verirsin bana biz de izleyelim bi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Spectator a teşekkür ediyorum bugün yada yarın gidip kopyalatacam etrafta olan arkadaşlara hemen dağıtım başlatacam :) Spectator sayesinde cem yılmazı izlemeye parası yetmeyen arkadaşlar (benim gibi) artık cemin gösterisinin sonunda yaptığı şiir söyleyen(!) çocuk taklidini çevire çevireizleyip yerlere yatabilecek :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ATATÜRK!!!! :D :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Fiercewind, 24 May 2003 13:55 tarihinde demiş ki: ATATÜRK!!!! :D :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Muahaha Örtmenim..! ya .ikecem ama ya :D[hline]*arkanda* Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.