BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2003 arkadaşlar duydumki CMYLMZ izmir şovunun gösterisi kaçak olarak çekilmiş ve piyasada vcd si tezgah altında dolaşmakta elinde olna varsa bana pm den ulşaşabilirmi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bende war ama pmden ulaşmamın bi gereği yok dial-up yollayamam :) yok vcd'ci den almak istiyoduysan al derim süper[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 saoletrafta tezgah altlarında bulamzasam 1,5 hafta sonra elime geçeceğini umuyorum :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 manyak komik ama ya böyle çeken adam öksürüyo yorum fln yapıyo ama allahtan fazla gülmüyoda duyabiliosun :) bide bi ara cips pakedi fln açıyo koptum ztn kamerayı sabitleyemiyo bi ilk 15 dk böyle olmadık yerleri fln çekyo ama kesin izlemek lazım ya ......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık [Bu mesaj Fiercewind tarafından 20 May 2003 15:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bende bir tezgahta adam saatrken gormustum ama ne zaman gordum nerde gordum hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 ehueh teşekkürlerr arkadaşlar buldum soonunda yarın inşallah elime geçecek cd si artık kaynak açıklanmak isterse kendini açıklar :) bekleyin bu memleketin cem yılmaz izlemeye parası yetmeyen insanları yakında beleş gösterim yapılacaktır! aslında gülüyoruz ağlanacak halimize ama... neyse[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: BabacumMostors, 18 May 2003 22:03 tarihinde demiş ki: arkadaşlar duydumki CMYLMZ izmir şovunun gösterisi kaçak olarak çekilmiş ve piyasada vcd si tezgah altında dolaşmakta elinde olna varsa bana pm den ulşaşabilirmi?[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Eger Cd eline ulasmadı ise Bana ozel msj ile adresi at sana posta ile gonderem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ildenix sonra elden verirsin bana biz de izleyelim bi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Spectator a teşekkür ediyorum bugün yada yarın gidip kopyalatacam etrafta olan arkadaşlara hemen dağıtım başlatacam :) Spectator sayesinde cem yılmazı izlemeye parası yetmeyen arkadaşlar (benim gibi) artık cemin gösterisinin sonunda yaptığı şiir söyleyen(!) çocuk taklidini çevire çevireizleyip yerlere yatabilecek :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ATATÜRK!!!! :D :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkadras Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Fiercewind, 24 May 2003 13:55 tarihinde demiş ki: ATATÜRK!!!! :D :lol:[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Muahaha Örtmenim..! ya .ikecem ama ya :D[hline]*arkanda* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar