Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

keeper of forest item build

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
buna ne itemler yapiyonuz ben bu heroya ayni itemlari yapan iki kisi gormedim ben bile her seferinde farkli item buildi ile cikiyorum boyle start core luxery tarzinda yaziversenize ney nie yapiliyo

start i
+3 int +3 str birde healing pot aliyorum ilk nc den sonra blood chalice sonra gm yapip ganklere basliyorum

sonra karisiyor energizer bile yaptim kosup kosup kulelere bd flan yaptim
Mesaj tarihi:
steambot yaptigim zaman minionlar ayagina dolaniyor cikarmasan passive cope gidiyor gm bones yapinca canin az kaliyor late kadar bilemedim
Mesaj tarihi:
ben yapmiyorumda artik takinti oldu ne zmn biri kof alsa oyun sonunda bakiyorum hemen ne yapmiss cok fazla var steambot yapan su armor vereni yapani bile gordum
Mesaj tarihi:
ya oyuna göre çok değişir ki.
gang focus team ise gm yaparsın pk alırsın basher çıkarsın
push yapacaksan sürekli armor bot+vlad yaparsın
Mesaj tarihi:
bugun gene bir oyunda show picks dediler kof gösterdim gitti adam ben gösterir göstermez secti hay ben böyle comm. neyse sonra gitti ring of sorcery steambot sol bulwark kastı null stone cıkıyordu en son oyun boyunca invis olamadan öldü kazandık ama bir hayrını görmedik
ring of sorcery kasmanın manası ne ki zaten büyülerin az manaya bir ultin isterse istiyor bc her turlu yetiyor o kadar paraya öküz alırdık
Mesaj tarihi:
oldun said:

bugun gene bir oyunda show picks dediler kof gösterdim gitti adam ben gösterir göstermez secti hay ben böyle comm. neyse sonra gitti ring of sorcery steambot sol bulwark kastı null stone cıkıyordu en son oyun boyunca invis olamadan öldü kazandık ama bir hayrını görmedik
ring of sorcery kasmanın manası ne ki zaten büyülerin az manaya bir ultin isterse istiyor bc her turlu yetiyor o kadar paraya öküz alırdık

Hem ormanda kasarken işine yarıyor hemde pushlarken creeplere armor veriyor.
Mesaj tarihi:
1400 para ring dedigim ilk olarak onu cıktı random oyundu gitti int itemini aldı sonrada 900 mana veren hede hödöyü aldı bence cok manasız bir item kof için
  • Yeni Oluştur...