deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://img.dxcdn.com/productimages/sku_111047_1.jpg http://www.dealextreme.com/productimages/sku_111813_1.jpg Deri kılıftan bir tane, silikon kılıftan 3 tane var. Kendimiz için getirtmiştik ama yanlış almışız. Klavyesiz Kindle'a ve Kindle Fire'a uygun bize gelenler. Bugün kontrol ettim, hepsi de gayet düzgün ve kullanışlılar. Fiyatları falan da bayağı başarılı. Deri kılıf için 20 lira, silikon kılıfların her biri için de 10'ar lira istiyorum. Bu arada Almanya'dayım, buradan kargolayabilirim ya da önümüzdeki haftaya kadar alırsanız Türkiye'ye gelen bir arkadaşım var, ondan rica edebilirim. Avrupa'daysanız zaten DHL - UPS ile falan çok makul fiyatlara yollayabilirim. (Refund için request yolladım ama te Hong Kong'a kargolamam gerekecek muhtemelen, o yüzden satmak daha makul göründü şu an için) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Taa almanyadan 10 20 lira için üşenmiyomusun ben arkadaşıma demeye utanırım şahsen (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ya boyle seyler atsan atilmaz durumda oluyor. Parsindan cok yapacagi agirlik icin satiliyor. Uyacak tipte kindle'im olsa bence de hediye olarak gondermeli ama yok. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Ya işte işine yarayacak varsa, odada sürünmesin vereyim aldığım fiyattan diye yazdım kar vs. amacı yok yoksa. Eğer refund da olmazsa muhtemelen deri olanla biraz oynayıp kendi kindleımla falan kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 SELAM SILIKON OLANDAN 1 TANE ALIRIM BANA [email protected] DAN ULASABILIRSINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar