Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU NF Beta!

yosun

Öne çıkan mesajlar

EU serverlarinda herkeşlere açik NF testi bi kaç güne başliycakmiş, Şu an NF patchi indirilebiliyor ve 3-4 gün içersindede test serveri açilmiş olucak ilgilenenlere duyrulur...

Bu hafta patch normalden daha hizli iniyor bu arada;
http://193.252.123.21:1290/frontiers_toa.exe
(patch sadece TOA ile uyumlu)

Test serverinda;
LvL 50, RR6 char
Beleş Diamond seal, 5p para
Beleş işinlanma (belli başli yerlere)
Beleş RA ve Full skill respec olucak

Ben oynıyamom siz doya doya oynayin :Pp[signature][hline]Froc Vormbeyn
:-p Deli merc, Ashmish worm :-p
DaoComics
Sosyal ağlarda paylaş

obaaa sonuda...yaw yani şimdi servera girip direk lvl 50 rr6 dan karaktermi açabilioz? eğer öyleyse.. bide archer şeyleri özellikle true sight falan varsa benim rangerın gelişmiş halini açıp serverda biraz oyun bıraktıram millete :p (çok büyük konuştum ama baya sevinip gaza geldiim için)[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bahsettiğim milletin "bu ne lan böle allaan overpowered archerı oynamam ben içine etmişler oyunun" olayı, şaka olarak söyledim tabi :p test serverı/bikaç günlüüne kısmını anlamıştım löppedenek herkese rr6 char veremeleri mümkün deel tabide :) bikaç günlüğüne alıştırma yapmış olurum nfde,hatta direk bonedancerlara çalışiyim ben, full bow gidicem ztn :D (ölürler işalla? O_o)
edik: bide dl link için saol yosun :)[signature][hline]trees and i are one...

[Bu mesaj Mirluin tarafından 11 Ekim 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

aaa hib güzel, bütün magicianlarda 9 saniye stun var, hem bizim serverın hibe ihtiyacıda var + uber bm ler tanklar vs olmasa nolur bu diyarın hali, guardsız protectsiz kalıcak zavallı yüzlerce küçük luriyi yada elf hatunları düşün :D (kendim için demiyorum tabi nfden sonra rangera geçme ihtimalim büyük, son bg için adamı 44de bıraktım yoksa istesem daha çok kasardım heheh)[signature][hline]trees and i are one...

[Bu mesaj Mirluin tarafından 12 Ekim 2004 16:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

anladığım kadarıyla bizdeki pendragon gibi bir server açılacakmış eu serverlarında ve oradan girilecekmiş bunun anlamı ise büyük bir olasılıkla open beta olacağıdır ancak sadece eu acc u olanlar katılabilecektir. yani bizim üye olabileceğimizi veya katılabileceğimizi sanmıyorum glatheros[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

ya nf yükleme hedesini indirip yükledim, bunların hepsini yaptım;
Another method to connect on Gorre (if you don't want to download the files)
1. Make a copy of your Trial of Atlantis directory
2. In this new directory, open the update.dat file (using Notepad or any other text editor) and then erase its content and replace it with this :
Mythic Patch
193.252.123.9 :1280/updates/english/atlantis/mpatch.dat
193.252.123.9 :1280/updates/english/atlantis/mpatch.dat
Make sure that there is no space at the end of each line, otherwise it won't work.
3. Double-click on Camelot.exe and wait for the end of the update.
4. Open the file login.dat and replace every instance of the lines addr=193.252.123.20 and addr=193.252.123.30 with addr=193.252.123.60
5. Double-click on camelot.exe and you should see the server Gorre on the server browser window. Then connect as usual.

ama 10 küsür mb lık bişey yükledikten sonra checking for updated files kısmında error veriyo.. neden olabilir acep aynı sorunla karşılaşan varmı? bide bu sayfanın yukarılarında bu pek çok mb lık dl için ve başka bi dl için daha link verilmiş ama ikincisi patlak bi türlü indirmiyo bunla ilgisi varmı yoksa o 5 adımlık şeyi yapınca buna gerek kalmazmı?[signature][hline]trees and i are one...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben herşeyi yaptım karakter de yarattım play'e bastım bişi olmuyor ama girmiyor oyuna uyuz etti adamı ne biçim server yapmışlar yahu... bu arada down diyor server için... ama şu an open... ama fullenmiştir açlar üşüşüo hemen benim gibi :)[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -
Sosyal ağlarda paylaş

eheh pardon çıktı şimdi.. login.dat ı deiştirmiştim eminim ama hrlde patch yaparken falan değişti yine
edit: dolu dolu dolu... über ülkemizin saat farkını kullanarak yarın sabaan köründe girsem boş yer olur heralde[signature][hline]trees and i are one...

[Bu mesaj Mirluin tarafından 15 Ekim 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...