gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Şimdi işyerinde böyle bir tartışma oldu.. Benim bildiğim kadarıyla ingiltere liginde cok zorunlu olmadıkları sürece aynı top ile oynuyorlar.. Yani bizde olduğu gibi top dışarı çıkar çıkmaz başka top gelmiyor.. Fakat bu bilgiye bir türlü ulaşamadım yani yazılı biryerde bulamadım.. Bu konuda bir bilgisi olan hatta bilgiden öte elinde bunu yazılı olarak gösterebilen birisi olursa şu kardeşinize büyük iyilik yapmış olursunuz.. 2-3 futbolcu ve hakeme bile sorduk onlar öyle şey olmaz diyor kurallarda 10 tane top olması lazım diyor ama ben çok iyi bildiğimi iddaa ediyorum.. Kaldıki ben yedek top yok demiyorum sadece top taca gittiğinde yedek top yerine sahada oynanan top geliyor.. Varmı bir fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 falzadan top her zaman olur ancak ingiltere hakemler maçın tamamının aynı top ile oynanmasını amaçlar hep. takımlardan birisi oyunu hızlı başlatmak isterse ve halihazıradki topun gelmesi uzun sürecekse izin veriyolar ama ilk yarıda filan hep aynı topla oynanıyor maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 işyeri organize sanayi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tam kural belirtir bir kaynak bulamadım da, ingiliz futbolunda tek maç topu kullanılır çok elzem durumlar dışında. oyun tarzlarını bile inceden etkileyen bi şey bu hatta. http://www.thegunninghawk.com/2009/03/20/arshavin-unhappy-with-the-no-multiball-system-the-attacker-loses-momentum-because-of-that/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Fin said: işyeri organize sanayi sanırım Benzer, Demirciler Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fotomaçta yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fakirlere bak, oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 "aynı topu kullana kullana kendine ev yaptırdın ferguson" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 İngiltere'de top olarak çalışan bir arkadaşım var, iyi ekmek çıkardı bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar