Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | İstanbul Bş Bld. Spor - Fenerbahçe | 25.01.2012 - 18.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
S-H said:

bu arada ofsayttan gol atıp zaa ezdik koyduk diye sevinmek
yapabildiğiniz zaman gayet yaptığınız bir şey zaten

laf edince de MELİS MELİS QQ QQ GEÇEN HAFTA RÖRRÖRÖ FİKSTÜR diyorsunuz
Mesaj tarihi:
@doruk
yapabildiğiniz derken ? hakemleri mi satın almışız ?bi bilgin varsa bu konuda savcılığa filan gitsene.

@aquila
haksız galibiyete ne zaman sevinmişim,bulup getirsene görelim.öyle boşboğazlık yapıp salak demesi sizin için kolay tabii.

@tarkandakiahtapot
beşiktaşın tittle'ı çalmayalım şimdi,bizim en komik ikinciliğimiz yetiyor.
Mesaj tarihi:
sen yapmadiysan baskasi yapmistir, sen laf atarken siz ole boylesiniz diyince normal, ama karsiliginda senin icinde bulundugun gruba ayni seyler soylenince, ben yapmadim ki, yok oyle bisey.
Mesaj tarihi:
aquila said:

sen yapmadiysan baskasi yapmistir, sen laf atarken siz ole boylesiniz diyince normal, ama karsiliginda senin icinde bulundugun gruba ayni seyler soylenince, ben yapmadim ki, yok oyle bisey.

bana cevap yazıyosun sonra sana demedim size dedim diyorsun.
bjk maç topicine bakarsan kimse galibiyeti haketmedik,ezdik koyduk vs yazmışlar üşenmezsen girip bakabilirsin.
bjk'liler gelip abuk subuk mesajlar yazınca bende haftalardır yapılan pişkinliği söyledim bu kadar basit.
Mesaj tarihi:
salak olduğumdandır muhtemelen,sizin seviyenize çıkamadık.

burada benden başka bişey yazan olmamış zaten bjk hakkında,benim dışımda kimleri kapsıyor yazdıkların merak içerisindeyim ama yazsanda anlamam büyük ihtimalle,salak mal gerizekalı diyerek işin içinden çıkabilirsin
Mesaj tarihi:
o kadar berbat bir defans oyunu var ki sonuca şaşırmak mantıksız

ama en çok kötü oyun, kötü sonuç, kaçanlar veya kaybedilenler değil de fırsatçılara maskara edilmek koyuyor, bu gidişle zaaaa ların sonu gelmez
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

seren çarptı filan diye anlattı ama alakası yokmuş. bildiğin bilinçli göğüs ile atıyor golü
adam kafasını koruyo be.
Llama said:

hey fenerliler dünkü el clasico uzatması size örnek olsun...
uzatmanın uzatması olmaz.
sen çok yanlış gelmişsin.
Mesaj tarihi:
Belediye'nin kadrosu gayet iyi. Holmen-Webo-Doka hücum hattı Fenerbahçe'de yok. Resmen kaliteyi koydular ağır bastılar. Volkan'ın takım kötü oynarken iyi performans sergileme huyu olmasa baya fark olurdu
  • Yeni Oluştur...