DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 S-H said: bu arada ofsayttan gol atıp zaa ezdik koyduk diye sevinmekyapabildiğiniz zaman gayet yaptığınız bir şey zaten laf edince de MELİS MELİS QQ QQ GEÇEN HAFTA RÖRRÖRÖ FİKSTÜR diyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lan ne salaksiniz ya, hepiniz ayni seyleri yapip, baskasi yaptigi zaman sacma sapan laf atiyosunuz, nasil bi dongu lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tam bunu dicektim şükrü benden evel davranmış ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 @doruk yapabildiğiniz derken ? hakemleri mi satın almışız ?bi bilgin varsa bu konuda savcılığa filan gitsene. @aquila haksız galibiyete ne zaman sevinmişim,bulup getirsene görelim.öyle boşboğazlık yapıp salak demesi sizin için kolay tabii. @tarkandakiahtapot beşiktaşın tittle'ı çalmayalım şimdi,bizim en komik ikinciliğimiz yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 savcılığa gitmemize gerek var mı acaba şöyle bir düşünelim sdfsdf aquila bitirmiş konuyu bu arada bence kitleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 sen yapmadiysan baskasi yapmistir, sen laf atarken siz ole boylesiniz diyince normal, ama karsiliginda senin icinde bulundugun gruba ayni seyler soylenince, ben yapmadim ki, yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 beyler yüksek müsaadenizle; zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 aquila said: sen yapmadiysan baskasi yapmistir, sen laf atarken siz ole boylesiniz diyince normal, ama karsiliginda senin icinde bulundugun gruba ayni seyler soylenince, ben yapmadim ki, yok oyle bisey. bana cevap yazıyosun sonra sana demedim size dedim diyorsun. bjk maç topicine bakarsan kimse galibiyeti haketmedik,ezdik koyduk vs yazmışlar üşenmezsen girip bakabilirsin. bjk'liler gelip abuk subuk mesajlar yazınca bende haftalardır yapılan pişkinliği söyledim bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 direk sana yazsam, ne salaksin der tekil seylerden bahsederim, ama futbol bolumunde okudugunu anlicak adam oldugunu dusunmek benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 salak olduğumdandır muhtemelen,sizin seviyenize çıkamadık. burada benden başka bişey yazan olmamış zaten bjk hakkında,benim dışımda kimleri kapsıyor yazdıkların merak içerisindeyim ama yazsanda anlamam büyük ihtimalle,salak mal gerizekalı diyerek işin içinden çıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 uzatmayın bre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ibb nin ilk golu bildigin epic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 seren çarptı filan diye anlattı ama alakası yokmuş. bildiğin bilinçli göğüs ile atıyor golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 o kadar berbat bir defans oyunu var ki sonuca şaşırmak mantıksız ama en çok kötü oyun, kötü sonuç, kaçanlar veya kaybedilenler değil de fırsatçılara maskara edilmek koyuyor, bu gidişle zaaaa ların sonu gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hey fenerliler dünkü el clasico uzatması size örnek olsun... uzatmanın uzatması olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 oldu :D bi dahakine düdüğü erken "çalarız" lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 BiTcH_oFBaT said: seren çarptı filan diye anlattı ama alakası yokmuş. bildiğin bilinçli göğüs ile atıyor golüadam kafasını koruyo be. Llama said: hey fenerliler dünkü el clasico uzatması size örnek olsun... uzatmanın uzatması olmaz.sen çok yanlış gelmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 çok pis gazla geldim elimde patladı balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Özeti izledim de ibb arapaslarla kevgir etmiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Belediye'nin kadrosu gayet iyi. Holmen-Webo-Doka hücum hattı Fenerbahçe'de yok. Resmen kaliteyi koydular ağır bastılar. Volkan'ın takım kötü oynarken iyi performans sergileme huyu olmasa baya fark olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 belediye alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Llama said: hey fenerliler dünkü el clasico uzatması size örnek olsun... uzatmanın uzatması olmaz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Dün ülkeyi ikiye böldü iç savaşa neden oldu neredeyse o hakem, referans olarak gösterilmesi ironik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/407752_312679565435573_193356954034502_784585_2075839919_n.jpg ohanes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar