Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enchantment ya da oyle bişi :)


heavensdoors

Öne çıkan mesajlar

selam arklar bu enc. le alakalı bişiler sorcaktım yazıları okudum tablo felan baktım ama anlam veremedim acaba combineleri nasıl yapmamız daha ii olur yani buldugum anda yapmak mı yoksa biriktirip yapmak mı yoksa parayla direk +10 alıp yapmak mı ii olur?
bi de ben mutation blasterim neleri kullanayım hee bişi daha var bunu çok merak ettim
bi ara benimle aynı level olan biri vardı party yaptık ama ben birini secip mesela ates halkası içinde bırakıyorum o ise bir yapıyo karsımızdaki butun adamlar hareketsiz kalıyoo dier buyuleri de oyleydi buunun sebebi ench. mi ya da nedir leveli yuksek deildi 8 ken bunu yapıyodu ne dersiniz...
yardımcı oldugunuz için cok tesekkur ederim...
allaha ısmarladıkk
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Inventory'ne düşen işine yarayan bir enchi tabiki anında kullan. Ama lvl 6'sin 7 olmana az kalmış gidipte lvl 3 ile 9 arası çantadaki bir ench'i takıcağına bunu git sat ve lvl 7'de 10'luk ench al.
Ekonomik yönden de herkese tavsiyem enchleri sadece satın alacağınızdan -3 lvl düşükken almanız. Gidipte lvl 25 olan birinin 25'liğe para harcaması son derece gereksiz. Harcadığı parayı elinde tutup 27'ye kadar biriktirip toptan 30 alması çok daha karlı ve mantıklı.

Lvl 12'ye kadar training(all origins) ench kullan. 12'den sonra 15'lik dual-originlere geç. Mutation olduğun için yalnızca o sınıftakileri kullanabilirsin.

Sanırım Fire Blaster'sın senin attığın fire cage sadece tek bir birimi immobilize eder. Bahsettiğin kişi ise Fire controller ve fire cage'in yanı sıra birden çok birimi immobilize eden baska bir atağı var adını unuttum şimdi. Yani archtype'larınız farklı sen blaster, o controller. Bu yüzden de kullandığınız powerlarda birbirinden neredeyse tamamen farklı.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper/ Kagari: Energy,Device-Blaster/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender

[Bu mesaj DA2019 tarafından 11 Ekim 2004 13:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O controlerin tabiri caiz ise ISI BU. O da senin kadar dmg. veremez. Bu yüzden takim olmanin avantaji çok büyük.

Ben o levellarda iken hiç anlamiyordum onlar nedir. Bazi levellarda bana slot soruyordu ben rastgele biseylere basiyordum. Bastiklarim güçleniyor saniyordum. Onlarin içine biseyler koyabildigimi fark ettigimde 11-12 falandim sanirim.

Rehberlerde "6 slot this" falan diye okumustum, sonra 1 slot accuracy 5 slot dmg görünce uyanmistim ise.

Keyzarin söyledikleri bence de kesinlikle dogru. düserse kullan, ama sadece anlattigi gibi parani biriktirip toplu alis veris yap. Tek istisnasi, yeni edindigin bos slotlari beklemeksizin doldurmak isteyebilmendir.
Kolay gelsin, 14'e az kalmis 14'den sonra oyun ÇOK deisecek söyliyeyim ;)[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...