Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Visual Studio C++ ve OPENCV ile uğraşmış kişi

guzeladamcengiz

Öne çıkan mesajlar

opencv yi kurdugun yerde dll dosyalarının olduğu bir klasör var visual studio ya sen onların linkini veriyorsun aslında ama aynı klasöre koyunca da bulabiliyor.

dedin ya dll i bulamıyor diye dll in ismini yazar sen o dll i bul opencv klasöründe sonra hangi dosyan istiyorsa onun oldugu yere kopyala main.cpp klasöründeki bir fonksiyon çagırıyorsa onun oldugu yere dll i kopyala işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

opencv yi kurdugun yerde dll dosyalarının olduğu bir klasör var visual studio ya sen onların linkini veriyorsun aslında ama aynı klasöre koyunca da bulabiliyor.

dedin ya dll i bulamıyor diye dll in ismini yazar sen o dll i bul opencv klasöründe sonra hangi dosyan istiyorsa onun oldugu yere kopyala main.cpp klasöründeki bir fonksiyon çagırıyorsa onun oldugu yere dll i kopyala işte.

dedigini yaptım calıstı

fakat options dan ben zaten o dll lerin oldugu yerleri tanıtmıstım hep sabahtan beri de daha kac farklı yoldan tanıtabılırım dıye kasıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Borastus said:

system pathleri güncellemek gerek birde, onu da yapmışındır belki bu opencv yi include etmek sıkıntı zaten benim bir bilgisayarda çalışıyor digerinde çalışmıyor aynı şeyleri yapmama ragmen.

o pathleri nasıl guncelleyecegiz,guncellerken hangi klasörleri göstericez biliyor musun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...