Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
opencv yi kurdugun yerde dll dosyalarının olduğu bir klasör var visual studio ya sen onların linkini veriyorsun aslında ama aynı klasöre koyunca da bulabiliyor.

dedin ya dll i bulamıyor diye dll in ismini yazar sen o dll i bul opencv klasöründe sonra hangi dosyan istiyorsa onun oldugu yere kopyala main.cpp klasöründeki bir fonksiyon çagırıyorsa onun oldugu yere dll i kopyala işte.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

opencv yi kurdugun yerde dll dosyalarının olduğu bir klasör var visual studio ya sen onların linkini veriyorsun aslında ama aynı klasöre koyunca da bulabiliyor.

dedin ya dll i bulamıyor diye dll in ismini yazar sen o dll i bul opencv klasöründe sonra hangi dosyan istiyorsa onun oldugu yere kopyala main.cpp klasöründeki bir fonksiyon çagırıyorsa onun oldugu yere dll i kopyala işte.

dedigini yaptım calıstı

fakat options dan ben zaten o dll lerin oldugu yerleri tanıtmıstım hep sabahtan beri de daha kac farklı yoldan tanıtabılırım dıye kasıyorum
Mesaj tarihi:
system pathleri güncellemek gerek birde, onu da yapmışındır belki bu opencv yi include etmek sıkıntı zaten benim bir bilgisayarda çalışıyor digerinde çalışmıyor aynı şeyleri yapmama ragmen.
Mesaj tarihi:
Borastus said:

system pathleri güncellemek gerek birde, onu da yapmışındır belki bu opencv yi include etmek sıkıntı zaten benim bir bilgisayarda çalışıyor digerinde çalışmıyor aynı şeyleri yapmama ragmen.

o pathleri nasıl guncelleyecegiz,guncellerken hangi klasörleri göstericez biliyor musun
Mesaj tarihi:
şurda var
http://opencv.willowgarage.com/wiki/faq#I_get_errors_about_missing_DLLs_.28i.e._cxcore110.dll.29_when_I_try_to_run_the_sample_EXEs_or_import_opencv_in_Python

python için diyorda aynı şey gene
  • Yeni Oluştur...