Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydu anteni, alıcısı, seti, vs tavsiye lütfen

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

şimdi efendim durum şu;

evde kablolu tv yayını vardı ama hem nickelodeon, discovery vs kanalların yayından çıkarılması ve uydu yayınına geçirilmemiz için baskı oluşması hem de geç gelen faturalar, ödemek için postahanelere koştumalardan sıkılmış olmam ama en mükemmeli de sistemlerindeki inanılmaz karışıklıklardan ötürü kablolu yayının borcunu kapatıp iptal ettirmeye karar verdik

uydu yayınına geçelim diyoruz, bir kere ödeyip kurtulalım diyoruz

peki ne izlemek istiyoruz?

kanal d
show tv
atv
star
ntv
ntvspor
cnbc-e (akşama altyazılı film var)
RTL (daha başka alman kanalları mümkünse)
bbc
cnn
eurosport
nickelodeon (bilimum başka çizgifilm kanalı)
Natgeo
discovery

bu kanallar arasında dolanıyorduk zaten, yakalayabilsek normal antenle yakalamaya çalışacağım da eheh mümkün değil :)

mevcut uydu seti kullananlara sesleniyorum
-uydunuz bu kanalları çekiyor mu?
-sorun yapıyor mu?
- 200 tl ye kadar (ama üstü değil) marka/model ne tavsiye edersiniz?
-"ben ettim sen etme git xxxxxxx bağlat evine" diyebilir misiniz?

teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

cnn
eurosport
Natgeo
discovery

Bu kanalları digiturkten başka bir yerde izleyemezsin hocam, o yüzden bağlatacaksın evine digiturku otomatik ödemeye de bağladın mı misler gibi yürüyor, moviemax serisi de güzel arada sağlam filmler çıkıyor film paketini de öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

2008 aktıvasyon yapılmıs dsmart ...

nıe cunku bu tarıhde yapılmıs olanın kanallarının bırcogu acık su an satılandan bedava ya (anladıgım kadarı ıle cocuk var benım gıbı) 8 9 tane ye yakın cızgı fılm kanalı var + dıscovery ve yan kanallar acık ,yazdıgın turkce kanallar zaten var ,RTL ve dıger alman kanalları ıcınde aynı Çanağa takılmıs 2 ıncı bır LNB ..Oldu bıttı
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

teledünyayla işim bitti

anladığım kadarı ile kablotv decodersız direk tunel yayın alıyosun aylık 12 liraydı sanırm.teledunya bana 20 lira ver hd kanallar dahil hepsini izle dedi.kabul ettim 9 aydır hiç bir şikayetim yok.(yine kablolu sistemden alıyorum bu arada uydu filan yok)

kavurma said:

cnn
eurosport
Natgeo
discovery

nickelodeon hariç bu kanalların hepsi teledünyada var.nick'da bu ayın başında çıkarıldı.sanırm türkiye grubuyla alakalı bi sorun var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...