BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şimdi efendim durum şu; evde kablolu tv yayını vardı ama hem nickelodeon, discovery vs kanalların yayından çıkarılması ve uydu yayınına geçirilmemiz için baskı oluşması hem de geç gelen faturalar, ödemek için postahanelere koştumalardan sıkılmış olmam ama en mükemmeli de sistemlerindeki inanılmaz karışıklıklardan ötürü kablolu yayının borcunu kapatıp iptal ettirmeye karar verdik uydu yayınına geçelim diyoruz, bir kere ödeyip kurtulalım diyoruz peki ne izlemek istiyoruz? kanal d show tv atv star ntv ntvspor cnbc-e (akşama altyazılı film var) RTL (daha başka alman kanalları mümkünse) bbc cnn eurosport nickelodeon (bilimum başka çizgifilm kanalı) Natgeo discovery bu kanallar arasında dolanıyorduk zaten, yakalayabilsek normal antenle yakalamaya çalışacağım da eheh mümkün değil :) mevcut uydu seti kullananlara sesleniyorum -uydunuz bu kanalları çekiyor mu? -sorun yapıyor mu? - 200 tl ye kadar (ama üstü değil) marka/model ne tavsiye edersiniz? -"ben ettim sen etme git xxxxxxx bağlat evine" diyebilir misiniz? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 hatta açıkcası yıldız tv den tv izlemeye yeltendim de adamlar bakıma almışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Digiturk, otomatik ödeme. :) Problem solved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 discovery kabloluya geri dönmedi mi yıl başında. teledünyaya döndü en azından, biz izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 işte teledünyaya dönelim diye onlar direttikçe biz itiyoruz eheh zaten izlediğimiz kanalların yarısı karasal yayında var hani bi alman kanalını takip edebilmek için almıştık zaten e son dönemde ne discovery kaldı ne de nickelodeon artık teledünyayla işim bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 digiturk olmuyor sadece sat7 var ama hangi pakete dahil olduığunu bulamadım lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Teneke yada tencere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 100 liraya kurulum dahil satıyorlar kanalalrı da hzılıca değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 cnn eurosport nickelodeon (bilimum başka çizgifilm kanalı) Natgeo discovery Bu kanalları digiturkten başka bir yerde izleyemezsin hocam, o yüzden bağlatacaksın evine digiturku otomatik ödemeye de bağladın mı misler gibi yürüyor, moviemax serisi de güzel arada sağlam filmler çıkıyor film paketini de öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 digitürke baktım da yukarıda dediğim gibi sadece sat7 var neyse bakacağız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 teledünyaya niye direniyorsun ki ben cillop gibi izliyorum. hd kanallar filan ohh kebap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 2008 aktıvasyon yapılmıs dsmart ... nıe cunku bu tarıhde yapılmıs olanın kanallarının bırcogu acık su an satılandan bedava ya (anladıgım kadarı ıle cocuk var benım gıbı) 8 9 tane ye yakın cızgı fılm kanalı var + dıscovery ve yan kanallar acık ,yazdıgın turkce kanallar zaten var ,RTL ve dıger alman kanalları ıcınde aynı Çanağa takılmıs 2 ıncı bır LNB ..Oldu bıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sat7 çanağın yönü değil mi? Digiturk uydu alıcısı ve çanak anteni ücretsiz getiriyor ve kendieri kuruyorlar telsata sen uğraşmıyorsun hiçbirşeyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Teledünyada Nat.Geo Discovery fln var sanırım 5 tane belgesel kanalı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 BabacumMostors said: teledünyayla işim bitti anladığım kadarı ile kablotv decodersız direk tunel yayın alıyosun aylık 12 liraydı sanırm.teledunya bana 20 lira ver hd kanallar dahil hepsini izle dedi.kabul ettim 9 aydır hiç bir şikayetim yok.(yine kablolu sistemden alıyorum bu arada uydu filan yok) kavurma said: cnn eurosport nickelodeon (bilimum başka çizgifilm kanalı) Natgeo discovery nickelodeon hariç bu kanalların hepsi teledünyada var.nick'da bu ayın başında çıkarıldı.sanırm türkiye grubuyla alakalı bi sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar