Perspective Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yarın yiğenime xbox alacağımda pek bilgisizim bu xbox konusunda, ne almamız lazım jasper board vs. gibi şeyler okumuştum, fiyatları nedir bilen varsa yardımcı olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 kutuphane kardi alin , xbox ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 xbox nedir ya ps3 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yahu ps3 var zaten evde 2 nciyi napıcaz ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 eskiden xbox mu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yenilerin hepsi jasper zaten fat kasalardan bahsediyorum. slimlerden de alabilirsiniz. slimlere de fw yapılıyor artık diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bu türkiyede ne kadar pislik bir pazarı varmış bu aletin,utanmasa teknosa vs gibi yerlerde fw'li alet satacak.slim,kırılmamış normal fiyat xbox bulamıyoruz şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar