Feuer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Var mı satan ? Paypal ile ödeme yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sonra geri çekersin ödemeyi bi güzel bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Eet oyuzden paypal dedim yakalandıgıma göre.. Istanbul içindeyseniz arkadaşlardan birini yollarım yanınıza ? yada avusturyaya gelicek varsa elden yaparız aklıma başka birşey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yada parayı güvenilir birisine yollarız fede kermit fln xunnda iyidir beta keyide ona veririz havuz gibi olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sonra hem para, hem beta key gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 eet hay arkadaş ya 3 aydır beta key kovalıyorum playdotada sanıyorum ki max 200-300 kişiye dağıtıyolar bunu deli gibi koşturuyorum 10 gün önce öğrendim ki günde 180 tane dağıtıyolarmış offical olarak dün kayıt olan adam beta key alıp satıyo 60 dolara 3 aydır kovalıyorum ne beta ne invite var ne saçma salak bir iş ya bu ? oyun çıksın 300 euro olsa alıcam gidicem şimdi betasına para istiyolar bide üstüne scammerlar cabası 2 kere 30 dolarlık dolandırıldım zaten pöff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?27,6091645,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar