Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yıl 2012... geçende trende bi teyze gördüm ufak arapça kuran okuyordu. anlasan teyzecim anlamlarını oku da amacın ne sayın teyzecim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 >2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yil 2012, halen yil bilmemkac bikbikbik edenler bitmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sir.Enis said: yıl 2012... geçende trende bi teyze gördüm ufak arapça kuran okuyordu. anlasan teyzecim anlamlarını oku da amacın ne sayın teyzecim ne biliyosun anlamadığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hassssssss 2012 oldu mu lannn ? Eee marduk filan gelecekti ne oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 çünkü dayanamayıp sordum teyzeye... teyzecim hep bir merakım vardı öğrenemedim göstersene diye sordum arapça bişiler sallıyor sadece... yıl 2012 gençler bık bık bık ama etrafınıza bir bakın artık dünyanın sonu gelcek hala kurşun döktürme düşünceleri. hiç mi hayatın amacı ne uleyn diye sormuyorsunuz kendi kendinize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 diyelim sorduk kurşun döktürmenin, nazarın filan bilimsel açıklaması kesin vardır. enerji menerji sallayıp duruyoruz var bişey aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kursun dokturmek isteyen arkadasa 'görümce' title'i verilmeli. Lutfen gerceklestirin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Vingthor said: kursun dokturmek isteyen arkadasa 'görümce' title'i verilmeli. Lutfen gerceklestirin bunu. AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Vingthor said: kursun dokturmek isteyen arkadasa 'görümce' title'i verilmeli. Lutfen gerceklestirin bunu. Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Vingthor said: kursun dokturmek isteyen arkadasa 'görümce' title'i verilmeli. Lutfen gerceklestirin bunu. HahohoHİHİHİ ama quote spam bi yana bu çok güzel bi fikirmiş lan. Yine takdir ettim vingi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 forum umut sarikayasi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar