forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bugun televizyonda izledim insanlar akın akın türbelere gidiyo bez,kağıt parçalarına dileklerini yazıyo türbeye bırakıyo benim bildiğim bu tip yerlere ölen kişinin ruhu için fatiha okumak, kabrini ziyaret etmek, .. için gidilir. tabiki geçmişlerimiz,yakınlarımız,din kardeşlerimiz,ülkemiz,kendimiz,.. duada edilir ama bu dualar ancak ve ancak Allah' a edilir. nasıl kabede,camilerde,mübarek gecelerde edilen dualar daha çok kabul olunuyorsa türbelerdede böyledir ama bizim insanımız işi hurafeye çevirip evler, arabalar, damatlar, gelinler diliyorlar, diliyolarlar diyorum çünkü kerameti türbede sanıyolarlar. benim düşüncelerim bunlar
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bence yaptıkları şirk tir... ki islama tamamen aykırıdır.... ama insanoglu neye isterse ona inanır...[signature][hline]I have been where the sun never shines...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 biz avrupa birliğine mi giricez şimdi?? bu olaylar istanbulda falan olyor üstelik.. çok sinirleniyorum böle olaylara, türkiyenin en modern şehrini köy yerine çevirme çabasnın içine girenler var... *!agresifleşir* Ne Kuran okurlar ne din bilirler ne bişi... sonrada bana gelip sen hristiyansın cehennemde yancaksın senin için çok üzgünüm ya ben seni çok severim gel müsliman ol falan derler.... çıkarlar ağaca ip bağlarlar, türbeye don bağlayıp evlenme duası eden görmüş benim bir arkadaşım; biz ne yapacağız bu bilinçsiz cahil insanlarla bilmiyorm....[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Şamanizmin kalıntıları olması muhtemel. (yuh yazışın bu kadarı :))[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: W3r3wolf, 15 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Şamanizmin kalıntıları olması muhtemel. (yuh yazışın bu kadarı :)) bana mı söylüyorsun? eğer öyleyse direk/doğrudan söyle ki anlıyayım nereyi yazdığımı düşündğünü..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Toplum olarak eski Şaman inançlarını İslam yaşantımıza kattığımız bir gerçek. Böyle insanlar gerçekten komik gözüküyorlar Müslüman olduklarını söylerken.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: sheref, 15 Ekim 2004 21:48 tarihinde demiş ki: said: W3r3wolf, 15 Ekim 2004 21:45 tarihinde demiş ki: Şamanizmin kalıntıları olması muhtemel. (yuh yazışın bu kadarı :)) bana mı söylüyorsun? eğer öyleyse direk/doğrudan söyle ki anlıyayım nereyi yazdığımı düşündğünü.. Neden üstüne alındın anlamadım. Öyle bir cevap uydurayım dedim arkadaşın yazısına, seninle alakası yok yani :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 anladım ama sağlam uyurmuşsun, ne dediğin belli olmadığı için ve kime dediğin herkes üstüne alınabiliyo :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
birm Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kesinlikle şamanizm ile alakalı bence de... Mevlut olayı da Turklerin muzikli ibadet geleneginden gelior bildigim kadari ile...[signature][hline]I have been where the sun never shines...
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: sheref, 15 Ekim 2004 21:54 tarihinde demiş ki: anladım ama sağlam uyurmuşsun, ne dediğin belli olmadığı için ve kime dediğin herkes üstüne alınabiliyo :) Kusura bakma o zaman :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: birm, 15 Ekim 2004 21:57 tarihinde demiş ki: Mevlut olayı da Turklerin muzikli ibadet geleneginden gelior bildigim kadari ile... Mevlit geleneği Araplarda da varmış. Ansiklopedinin yalancısıyım :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 W3r3wolf un da dediği gibi, şu anki superstructure ımız Şamanizm üzerine kurulu, ilk inandığımız dinlerden biri o olduğundan, İslam türklerde şamanizm üzerine gelişiyor. SPS dersi saolsun anasını satayım, ot bok ne kadar din varsa hepsini öğrendim ilgilerini şunlarını bunlarını.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bence cehaletten başka bişey değil[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne.
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Atmışım tutmuş yahu :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil: - Alper, viens au tableau. - HASSKTTTTRR YEAAAA!!! Alper vs Şenay: - Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır? - Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ne diyonuz haberde sipiker söledi : sayın seyirciler burda herkes biişiler isitoy kadsınlardan bazılar:koca istiyo ,ogluna iş,kayın biraderine şeker hastalıgı ver çocugu olasın belasını versin gibi dua ediyolar tabiki erkeklerde para para ve para istemiş[signature][hline]:))) !!! ........................
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 kayın biraderine şeker hastalıgı ver çocugu olasın belasını versin gibi dua ediyolar :lol:[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar