Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cennette wow ama yok guild wars 2 var, ne de olsa cennet
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Aluriel said: şimdi fuhuş selbest ya, içki falan da aynı mı? nehirler şarap akıcak falan gibi bişi hatırlıyorum ben
Karea Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yok incilde direk uzay gemisi geliyo sonunda yılan dilli ayakları parıldayan falan melekler ama daha heyecanlıydı kitap 810 alır benden
loop Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Ne kadar içerseniz için sarhoş etmeyecek içkiler olacakmış. Ama ben yinede online rpg oynamak isterim öncelikle, oyuna ara vereceğim zamanlarda da hurileri çağırırım.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 cennetten sonrası hakkında bilgi verilmiş mi?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 anladık huriler erkeklere veriliyoda kadınlarada nuriler mi veriliyor? ya da cennete giden bayanlar huriye baylar nuriye dönüşüp berabermi takılıyolar?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kadınlara nası yok cennet bile annelerin ayakları altındaymış olur mu öyle şey...
Öne çıkan mesajlar