Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ödevim Var! Lütfen Yardım!

monkeysfuckyou

Öne çıkan mesajlar

Slm arkadaşlar sizlerden acil olarak yardım istiyorum. Biliyorum daha önceleri de yardımınızı esirgemediniz ama bu seferki öyle böyle değil çok acil (deli olacam).
Sizlerden ricam "Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntem ve Teknikleri" hakkında 15-20 sayfalık yazı.
İsteklerim biraz fazla ama farklı farklı kaynaklardan olursa çok makbule geçer.
Bu ara "makbule" diye birini tanımıyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Değerli arkadaşlarım konuyu arayanlara şimdiden göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Lütfen bulduğunuz bilgileri veya kaynakları en geç yarın [email protected] adresine mail atarsanız bir gencic hayatını kurtarmış olursunuz.[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyu kısaca açacak olursak sosyal bilimlerde araştırma nasıl yapılır hangi yöntemler izlenir. Sosyal bilimlerde araştırma teknikleri nelerdir (örneklerle). Sosyal bilimlerin amacı, alanı, araştırma yapılırken izlenecek yollar vs..
Bu ödev benim için çok önemli lütfen yardımcı olun.[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...