monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Slm arkadaşlar sizlerden acil olarak yardım istiyorum. Biliyorum daha önceleri de yardımınızı esirgemediniz ama bu seferki öyle böyle değil çok acil (deli olacam). Sizlerden ricam "Sosyal Bilimlerde Araştırma Yöntem ve Teknikleri" hakkında 15-20 sayfalık yazı. İsteklerim biraz fazla ama farklı farklı kaynaklardan olursa çok makbule geçer. Bu ara "makbule" diye birini tanımıyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Değerli arkadaşlarım konuyu arayanlara şimdiden göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. Lütfen bulduğunuz bilgileri veya kaynakları en geç yarın [email protected] adresine mail atarsanız bir gencic hayatını kurtarmış olursunuz.[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 konuyu biraz daha açabilirsen belki yardım edebilirim: imza... (hayır sazan olan deil dieri:))[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bende bikaç bişey gönderebilirim... konuyu biraz daha aç.. bu arada makbuleyi madem tanımıyosun neden isim veriyosun[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu kısaca açacak olursak sosyal bilimlerde araştırma nasıl yapılır hangi yöntemler izlenir. Sosyal bilimlerde araştırma teknikleri nelerdir (örneklerle). Sosyal bilimlerin amacı, alanı, araştırma yapılırken izlenecek yollar vs.. Bu ödev benim için çok önemli lütfen yardımcı olun.[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Buraya baktın mı?[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Mirza_Reis, 15 Ekim 2004 16:53 tarihinde demiş ki: 15-20 sayfalık yazı. oha. çay kaave?[signature][hline]höt! hnn. bdı bdı dır dır bdı. hnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Bakmadığım arama motoru kalmadı. Çayı biraz önce içtim kahveyide yatmadan içecem tabi ısmarlarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 İyiymiş.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar