KaraDavut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Baylar ve bayanlar ben 2 senedir uo oynuyorum ve bu oyunu çok seviyorum.İlk DarkVenue de başladım.Daha sonra Noir de oynadım ve sonrada Nebula.Şimdi yeni bir server açılacak Kilgor adında onda oynamayı düşünüyrum.Sizde bana katılıcakmısınız.Server 2 hafta sonra açılacakmış.Şimdi sitesini falan yapıyorlar.www.kılgor.gen.tr herhalde ama 2 hafta sonra girin haa bu adrese.ben bu serverın güzel olacağını düşünüyorum.HEPİNİZİ BEKLİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gratrin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Eet Kılgorun ilk ve tek reklam hakkını kullanmış oldun.Sen deilde adminler yapsa iyi olmaz mıydı? Hemde server hakkında bilgi verirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yok.. yazmıyorum birşey. dua et bugün ramazanın ilk günü üstelik cıma. açlık başıma vurmasaydı ne hale getirirdim ben seni. 10 yaş büyü öyle gel. böyle reklam mı olur.. edit: ha gratrin mi ne güzel isimler bul ne o öyle kara davut gratrin falan olmuyo bari imanewbie ve imanewbie2 yapsaydın.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. [Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ekim 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 zagor uo world açılıyor 3 sunucudan oluşacak 1 Superman uo shard (öyle hizli baglantimiz varki uçacaksınız :D ) 2.Batman uo shard (öyle newbieyiz ki batman bile kurtaramaz) 3.Zeyna uo shard (dinsizin hakkından imansız gelir malum ) Siz dalgamı geçiyorsunuz bende seni bekliyorum nereyemi ? Töbe töbeee ramazan günü küfür ettiricek[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Gratrin, 15 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Eet Kılgorun ilk ve tek reklam hakkını kullanmış oldun.Sen deilde adminler yapsa iyi olmaz mıydı? Hemde server hakkında bilgi verirlerdi. adamin ta kendisi owner zaten . ( bkz . Lamer )[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: KaraDavut, 15 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Kilgor adında onda oynamayı düşünüyrum..Server 2 hafta sonra açılacakmış. Bunları okuyunca owner olacağımı düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing UO × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Gratrin, 15 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Eet Kılgorun ilk ve tek reklam hakkını kullanmış oldun.Sen deilde adminler yapsa iyi olmaz mıydı? Hemde server hakkında bilgi verirlerdi. adamin ta kendisi owner zaten . ( bkz . Lamer )[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: KaraDavut, 15 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Kilgor adında onda oynamayı düşünüyrum..Server 2 hafta sonra açılacakmış. Bunları okuyunca owner olacağımı düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar