Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Baylar ve bayanlar ben 2 senedir uo oynuyorum ve bu oyunu çok seviyorum.İlk DarkVenue de başladım.Daha sonra Noir de oynadım ve sonrada Nebula.Şimdi yeni bir server açılacak Kilgor adında onda oynamayı düşünüyrum.Sizde bana katılıcakmısınız.Server 2 hafta sonra açılacakmış.Şimdi sitesini falan yapıyorlar.www.kılgor.gen.tr herhalde ama 2 hafta sonra girin haa bu adrese.ben bu serverın güzel olacağını düşünüyorum.HEPİNİZİ BEKLİYORUM.
Mesaj tarihi:
yok.. yazmıyorum birşey. dua et bugün ramazanın ilk günü üstelik cıma. açlık başıma vurmasaydı ne hale getirirdim ben seni. 10 yaş büyü öyle gel. böyle reklam mı olur..

edit: ha gratrin mi ne güzel isimler bul ne o öyle kara davut gratrin falan olmuyo bari imanewbie ve imanewbie2 yapsaydın.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok
ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca.

[Bu mesaj -DoruK- tarafından 15 Ekim 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zagor uo world açılıyor 3 sunucudan oluşacak
1 Superman uo shard (öyle hizli baglantimiz varki uçacaksınız :D )
2.Batman uo shard (öyle newbieyiz ki batman bile kurtaramaz)
3.Zeyna uo shard (dinsizin hakkından imansız gelir malum )

Siz dalgamı geçiyorsunuz bende seni bekliyorum nereyemi ? Töbe töbeee ramazan günü küfür ettiricek[signature][hline]Plus
Mesaj tarihi:
said:
Gratrin, 15 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
Eet Kılgorun ilk ve tek reklam hakkını kullanmış oldun.Sen deilde adminler yapsa iyi olmaz mıydı? Hemde server hakkında bilgi verirlerdi.

adamin ta kendisi owner zaten . ( bkz . Lamer )[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Mesaj tarihi:
said:
KaraDavut, 15 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki:
Kilgor adında onda oynamayı düşünüyrum..Server 2 hafta sonra açılacakmış.

Bunları okuyunca owner olacağımı düşünmemiştim
  • Yeni Oluştur...