Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ha bide hakem hatası olur falan filanda 2 hafta üst üste olunca sıkıntı tabi.birde direk maça etki eden net hatalar.öyle taç verilmedi korner verilmedi değil antalyanın verilmeyen golü.ertesi hafta ofsayttan gelen galibiyet
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 titanguard said: GS sanırım geçen haftaki maçı,karşı takım maçı 11 kişi tamamladı diye kazanamadı bune ya. hani laf sokmaya kasmak icin sacmalamaya gerek yok. baska bir sey bul da yasini belli etme.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 haydeeee gençlerrrr http://www.youtube.com/watch?v=6BjBRRTIdQ8&feature=player_embedded
tinu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 böyle çirkeflik yapan , numaradan yerden kalkmayan , her takıma uyuzum ben , fenerde olsa gs da olsa hiç farketmez böyle karaktersiz takımlar beter olsunlar. hatta böyle ofsayttan yenilmeleri bile daha tatlı geldi bana yemin ediyorum. kudursunlar şimdi, adam gibi oynasalardı da 6 dk uzatmasaydı hakem adam gibi kazansalardı maçlarını ,
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal her takım yapıyor ama bu haksız galibiyet için yeterli sebep değil :)
Llama Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sonuç olarak K O Y D U K M U
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 valequenta said: titanguard said: GS sanırım geçen haftaki maçı,karşı takım maçı 11 kişi tamamladı diye kazanamadı bune ya. hani laf sokmaya kasmak icin sacmalamaya gerek yok. baska bir sey bul da yasini belli etme. asdaffaasfa.Efsanesin sen ya,koçum benim
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 adamlar her turlu uste cikiyor ilginc. ilk hafta dediler yok %5i gecmemis topun. iyi eyvallah. 2. hafta dediniz hep bizim mi hakkimiz yenilecek RERORE simdi diyosunuz haketti antep yenilmeyi beter olsunlar. eyyorlamam bu kadar. playoffa azs puan farkiyla girdirecekler bjk yi de belli oldu.
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Red said: beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal hangi takımın yapması anormal peki =) ama yaptılar anasını satayım yazzık.
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 titanguard said: valequenta said: titanguard said: GS sanırım geçen haftaki maçı,karşı takım maçı 11 kişi tamamladı diye kazanamadı bune ya. hani laf sokmaya kasmak icin sacmalamaya gerek yok. baska bir sey bul da yasini belli etme. asdaffaasfa.Efsanesin sen ya,koçum benim sifata bak tam bir BJK taraftari. hadi benden bu kadar.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 play off a yakın puanlarla girilirse beşiktaş güle oynaya şampiyonluğu alır gibi. bu sezon büyük maçlarda oynadığımız oyun ortada. antep e son dk golü atıp sevincimizi hor gören adam, senin son saniyede beraberliği yakalayıp şampiyon olmuşçasına sevindiğin; yine golsüz beraberliğe şampiyon olmuşçasına sevinip bir de sahada taşkınlık yaptığın günleri ne çabuk unuttun. ulan siz yok musunuz, o maçların acısını kendi evinizde çıkartacaz sizden
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Hacı bu GS'liların olayı nedir, küçükken kartal falan mı pisledi kafanıza. Beşiktaş topiclerindeki mesajların yarısı ne hikmetse GS'liların istifrası oluyor
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yav said: o konuda biz de kırgınız beşiktaş'a antep gibi bir rakibe karşı son dakika golünden sonra çocuklar gibi sevinmek de ayrı bir eziklik. lanet olsun böyle takıma :D ahtapot sana diyor yav :)
nscorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Carsi olmus AVM. Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor. Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok. Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil. Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar. Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk. Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 gs taraftarı kadar aşağılık kompleksi sahibi bir grup görmedim zaten. fb taraftarında daha az bu durum, gs'liler hiçbir şeyi çekemiyor
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tarkandakiahtapot said: gs taraftarı kadar aşağılık kompleksi sahibi bir grup görmedim zaten. fb taraftarında daha az bu durum, gs'liler hiçbir şeyi çekemiyor ahahah haksız galibiyetin üstünü hemen örtüp galatasaray ve taraftarına sıçramışın
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Red said: yav said: o konuda biz de kırgınız beşiktaş'a antep gibi bir rakibe karşı son dakika golünden sonra çocuklar gibi sevinmek de ayrı bir eziklik. lanet olsun böyle takıma :D ahtapot sana diyor yav :) abi yapcak bişi yok futbol meraklısı adam romantik oluyor düşünemiyebiliyor, sevinmek normal tabi o gerilimden sonra. ne diye hesap edelim 14.takımla işimiz uzatmalara kaldı 2 gol yedik üstelik elalemin ağzına laf verdik aslında çok iyi olmadı sanırım diye. Neyse çorba bugün de pişti şükürler olsun. Bu saatten sonra anca renkli takımlar gelip melislik yaptıkça biz antep'i yendiğimize sevineceğiz başka da bir olay yok şurda.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yav'ın kafa şu sanırım. lig tablosunda takımlar neredeyse, durumlarına bakarak kazanan veya kaybeden takım sevinç gösterilerini ona göre ayarlamalıdır. bu durumda vakti zamanında pendikspor stadı yaksa yeriymiş.
nscorp Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 nscorp said: Carsi olmus AVM. Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor. Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok. Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil. Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar. Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk. Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi. Dipte kalmis. Avmciler biraz utanir dicem de sanmam.
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Şu an GS'lilerin durumu bundan ibaret.Hayır anlamıyorum zaten ipi göğüsleyip gidiyorsunuz,çatır çuturda topunuzu oynuyorsunuz.Puan farkı bu hafta büyük ihtimal 5 olur BJK ile gene.Korku selanik mi sardı anlamıyorum ki
yav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tam olarak doğru orantı kurmuyorum sıralamaya göre benim kafamda derbiler hariç diğer tüm takımları inönü'de tokatlamalı beşiktaş eğer ki iyi bir takım ise. Benim beşiktaşım böyle arkadaş.
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 tokatlıyor işte iyi kötü, neyin tribindesin sen anlamıyorum ki
Öne çıkan mesajlar