Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.Lig 22. Hafta | Beşiktaş JK - Gaziantepspor | 24 Ocak - 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bide hakem hatası olur falan filanda

2 hafta üst üste olunca sıkıntı tabi.birde direk maça etki eden net hatalar.öyle taç verilmedi korner verilmedi değil

antalyanın verilmeyen golü.ertesi hafta ofsayttan gelen galibiyet
Mesaj tarihi:
titanguard said:

GS sanırım geçen haftaki maçı,karşı takım maçı 11 kişi tamamladı diye kazanamadı

bune ya. hani laf sokmaya kasmak icin sacmalamaya gerek yok. baska bir sey bul da yasini belli etme.
Mesaj tarihi:
böyle çirkeflik yapan , numaradan yerden kalkmayan , her takıma uyuzum ben , fenerde olsa gs da olsa hiç farketmez böyle karaktersiz takımlar beter olsunlar.

hatta böyle ofsayttan yenilmeleri bile daha tatlı geldi bana yemin ediyorum. kudursunlar şimdi, adam gibi oynasalardı da 6 dk uzatmasaydı hakem adam gibi kazansalardı maçlarını ,
Mesaj tarihi:
beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal

her takım yapıyor

ama bu haksız galibiyet için yeterli sebep değil :)
Mesaj tarihi:
valequenta said:

titanguard said:

GS sanırım geçen haftaki maçı,karşı takım maçı 11 kişi tamamladı diye kazanamadı

bune ya. hani laf sokmaya kasmak icin sacmalamaya gerek yok. baska bir sey bul da yasini belli etme.

asdaffaasfa.Efsanesin sen ya,koçum benim
Mesaj tarihi:
adamlar her turlu uste cikiyor ilginc.

ilk hafta dediler yok %5i gecmemis topun. iyi eyvallah.

2. hafta dediniz hep bizim mi hakkimiz yenilecek RERORE

simdi diyosunuz haketti antep yenilmeyi beter olsunlar.

eyyorlamam bu kadar. playoffa azs puan farkiyla girdirecekler bjk yi de belli oldu.
Mesaj tarihi:
Red said:

beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal

hangi takımın yapması anormal peki =) ama yaptılar anasını satayım yazzık.
Mesaj tarihi:
titanguard said:

valequenta said:

titanguard said:

asdaffaasfa.Efsanesin sen ya,koçum benim

sifata bak tam bir BJK taraftari. hadi benden bu kadar.
Mesaj tarihi:
play off a yakın puanlarla girilirse beşiktaş güle oynaya şampiyonluğu alır gibi.

bu sezon büyük maçlarda oynadığımız oyun ortada.

antep e son dk golü atıp sevincimizi hor gören adam, senin son saniyede beraberliği yakalayıp şampiyon olmuşçasına sevindiğin; yine golsüz beraberliğe şampiyon olmuşçasına sevinip bir de sahada taşkınlık yaptığın günleri ne çabuk unuttun. ulan siz yok musunuz, o maçların acısını kendi evinizde çıkartacaz sizden
Mesaj tarihi:
Hacı bu GS'liların olayı nedir, küçükken kartal falan mı pisledi kafanıza.
Beşiktaş topiclerindeki mesajların yarısı ne hikmetse GS'liların istifrası oluyor
Mesaj tarihi:
yav said:

o konuda biz de kırgınız beşiktaş'a
antep gibi bir rakibe karşı son dakika golünden sonra çocuklar gibi sevinmek de ayrı bir eziklik. lanet olsun böyle takıma :D

ahtapot sana diyor yav :)
Mesaj tarihi:
Carsi olmus AVM.
Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor.
Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok.
Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil.

Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar.

Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk.

Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi.
Mesaj tarihi:
tarkandakiahtapot said:

gs taraftarı kadar aşağılık kompleksi sahibi bir grup görmedim zaten. fb taraftarında daha az bu durum, gs'liler hiçbir şeyi çekemiyor

ahahah haksız galibiyetin üstünü hemen örtüp galatasaray ve taraftarına sıçramışın
Mesaj tarihi:
Red said:

yav said:

o konuda biz de kırgınız beşiktaş'a
antep gibi bir rakibe karşı son dakika golünden sonra çocuklar gibi sevinmek de ayrı bir eziklik. lanet olsun böyle takıma :D

ahtapot sana diyor yav :)

abi yapcak bişi yok
futbol meraklısı adam romantik oluyor düşünemiyebiliyor, sevinmek normal tabi o gerilimden sonra. ne diye hesap edelim 14.takımla işimiz uzatmalara kaldı 2 gol yedik üstelik elalemin ağzına laf verdik aslında çok iyi olmadı sanırım diye. Neyse çorba bugün de pişti şükürler olsun. Bu saatten sonra anca renkli takımlar gelip melislik yaptıkça biz antep'i yendiğimize sevineceğiz başka da bir olay yok şurda.
Mesaj tarihi:
nscorp said:

Carsi olmus AVM.
Herseye dik duran, ses cikaran, aklanin diyen Carsi 58 degismesin diye kosturan demirorene ses cikaramiyor, ne yapiyorsunuz diyemiyor.
Biliyorlar ki 58 degismesse BJK da riskte ama dillerini yutmuslar, sanki ortada hic sike sureci yok.
Maskeler dustu gorduk gercekleri. Carsi icin yerde yatan adam sikecilerden daha rezil.

Bundan sonra da kimse Carsi soyle iyi taraftar demesin. Sahibinin sesi AVM artik onlar.

Ayrica 3 haftadir hakemler ile zorla kazanan BJKdan cacik bile olmaz. Kutu alin diyen demirorene kiyak olarak playoff hediye edilmis galiba ama yine de 2. Bile olamaz bu bjk.

Hakkimiz yendi dersiniz Siz yine beceremeyince sezon sonu serefli 2. ler sizi.

Dipte kalmis.
Avmciler biraz utanir dicem de sanmam.
Mesaj tarihi:

Şu an GS'lilerin durumu bundan ibaret.Hayır anlamıyorum zaten ipi göğüsleyip gidiyorsunuz,çatır çuturda topunuzu oynuyorsunuz.Puan farkı bu hafta büyük ihtimal 5 olur BJK ile gene.Korku selanik mi sardı anlamıyorum ki

Mesaj tarihi:
tam olarak doğru orantı kurmuyorum sıralamaya göre
benim kafamda derbiler hariç diğer tüm takımları inönü'de tokatlamalı beşiktaş eğer ki iyi bir takım ise. Benim beşiktaşım böyle arkadaş.
  • Yeni Oluştur...