SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.trthaber.com/haber/gundem/abd-ucak-gemisi-hurmuzden-gecti-25313.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ebayden sipariş verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ben aşağı iniyorum açık bir marketten makarna stoğuna. 10 tane falan yeter mi fede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bize bişey olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ya 2 dk rahat durmuyo kimse. Gene mi savas lan pfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 fede çubuk makarnadan fazla al abi o güzel oluyor. Bide ekmek alın lan bolca. Bide sarımsaklı mayonez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 içecek birşeyler de alın kuru kuru gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 en iyisi evin altında tünel kazmaya başlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Haberin basligi var icerigi yok. TRT boyle mi haber yapiyor artik ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 evin dibinde bk var gidip yağmalıyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bi cumlede anlatmis iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Yeni haber olduğu için detaylar olmuyor. Tüm haber organları aynı şekilde veriyor son dakikaları önce. Detaylar geldikçe ekliyorlar. Tr de basın böyle =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bizim köy evini satmasak bari savaş çıkarsa oraya gideriz hem fallout tarzı bi anten/tv ile takip ederiz olan biteni, hem de şehir karmaşasından uzak takılırız fsdf yunan adalarına da yakın olmadı yüzerek oraya kaçarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 trt zaytung son dk da staj yapmaya başlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 2012 falan, bunlar böle aksiyon arıyor, nuke yemesek bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hass olm iran sınırnda görev yapıyorum.offf mülteci yagıcak smdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Baya kaşınıyor bu aralar dünya herkes birbirine horozlanıyor bakalım sonumuz ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 alkol stoğu yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 alkol en kolay şey ya asıl tuvalet kağıdı bulmak zor olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 gazete kullanırız, sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Çelik yelek alırken dikkat e in beyler. Şuan malesef bizim polisimizin vs. de kullandığı pek çok yelek sıkı kumaştan bir şey değil ve ancak 5 yıl gibi bir süre kullanılabiliyorlar. son tarihi geçmiş yelekleri 2.el almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 oo pörfek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 yeter artık ya! sene oldu 2012 çocukluğumdan beri dünyanın sonunu bekliyorum! ölmeden bir apocalypse görmek ve mümkünse post apocalyptic bir ortamda aksiyon yaşamak istiyorum! yeter anladınız mı yeter!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 haberin devamını ancak ekleyebilmişler. http://www.trthaber.com/haber/gundem/abd-ucak-gemisi-hurmuzden-gecti-25313.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 vaperon said: Ben aşağı iniyorum açık bir marketten makarna stoğuna. 10 tane falan yeter mi fede? 10 kesmez. durumlar kötü. 50 paket filan lazım. küçük tüpü unutmayalım. bi de bulurusanız margarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar