Frantic Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 iyiyiyi. yarin bi firmayi arayip ogrendikten sonra doldururum ilaclari cok yuksek ihtimal.
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mulgear6 said: almanyadan dönerken arkadasa hediye aldıgım zippo setinin gazını çıkartmışlar bavuldan içine de not iliştirmişler imha edicez diyealmanya'da zippo sorunsalı var. benim kendi zippom olduğu için hep sorun yaşıyorum. ama çözümü basit. içinde benzin taşıyan pamuk var ya... onu çıkarıp atıyosun o zaman bi şey demiyorlar. öbür türlü bırak yanına almayı, bavula bile sokmuyorlar. ilaç konusunda da bir kere bile sorun yaşamadım. her sabah aldığım tiroid hormonu ilacım var. almazsam direkt ölüyorum devamlı yorgunum, bezler bozuk :D şimdiye kadar bir kere bile sorun yaşamadım ama ben ab içi uçuş yaptığımdan da olabilri (kıbrıs-almanya). yine de sanmıyorum vitaminden dolayı can sıkacaklarını
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 firmayı da sittiret ne arıycan. adamlar kendilerine verilen bilgiyle yola çıkıyorlardır ama polisler de robot değil yani... derdini anlatırsan ok diyip geçirirler. bi de temiz yüzün varsa mis
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ilaç kaçakçılıgı yapıcak kadar sokmuyosan bavulunda bişey dedikleri yok ya ya çakmağa bişey yapmamışlardı da şundan vardı onu çıkartmışlar setin içinden bu
balon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yani bunun önlemini bi şekilde alıp sağlaştırman lazım. Böyle bir malzeme kargodan gelse restricted flammable gas RFL kod adıyla kargo tarafından güvenli olduğuna dair notification to captain düzenlenir. Paketlenmesi falan düzgün yapılmıştır diye ve bunu yükleyen koordinatör de bu nota imza atmakla yükümlüdür güvenli bulduğuna dair. Normal o yüzden. edit: RFG pardon.
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 mulgear6 said: ilaç kaçakçılıgı yapıcak kadar sokmuyosan bavulunda bişey dedikleri yok ya ya çakmağa bişey yapmamışlardı da şundan vardı onu çıkartmışlar setin içinden bu o zaman pamuğu kullanılmamıştı zipponun. bana direkt çıkarttırıyolar :D
Öne çıkan mesajlar