GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Donanım/yazılımdan-fare bölümünde aygıt sorunsuz çalışıyor diyor, güncelledim olmadı, fn+f5 falan yaptım olmadı. Kendisi bu: Synaptics PS/2 Port TouchPad Not: Ablamın laptopu, bişey yapmadım sen bozdun diyor bana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 biosda kapama opsiyonu war hatta bende sadece ordan kapanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Markasi ne Laptopun ? HP ENVY mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 packard bell , serisini bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 aygıt yöneticisinden aygıtı kaldırıp bi restart at tekrar kendi tanıyacak mı bakalım donanımı. Sol click sağ click çalışıyor mu,sadece touchpad mi çalışmıyor yani. Yazılımsal değil donanımsal olabilir yani arıza... Ama muhtemel yanlış mause driverı güncellenmiştir, dediğim gibi driverı bi kaldır tekrar yüklesin düzelir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yeni Packard Bell'lerde var o sıkıntı. Işyerinde bir çalışan da getirdi. Ne yaptıysam yok, formata bile banamısın demedi. Gogo garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bende toshiba varda fn+f9 yapınca dokunmatik mouse gidiyor.bi dene belki tutar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar