Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 FATAL:Unable to bind listen socket 0.0.10.33 port 2593 - Error code: -1 FATAL:Server terminated by error -9! bu hata neden kaynaklanmaktadır?? lutfen bilen birisi yardımcı olsun fake almadıgım icin kendimi suclu hissetmeyeyim. belki de cok komik bi yanlısımdan kaynaklanacak ama ogrenmek icin buradayım ve onceden de arastırma yaptım hataların icine de baktım ama bulamadım. kolay gelsin, simdiden tesekkurler...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 2 tane shpere açmaya çalışınca yada o portun kullanıldığı zamanlarda olur ctrl+alt+del den sphereyi bul kapat yada portu değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 saol ama degil yani butun sphere kapalıyken de yine aynı hatayı yapıo. ama scp lerim biraz problemli bununla ilgili bisey olabilir mi??[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erkaneren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sphere i iki kere acmısın ctrl-alt-del yap kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar