balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Araba olaylarını pek takip etmiyorum ama sizler yetkili abilere benziyorsunuz =) Bir şey sorayım. Arkadaşımın birine Adana'da polisin dur ihtarlarına uyulmadığı sebebiyle 3 milyara yakın bir ceza kesmişler. Arabada arkadaşımın kardeşi var. İşin komik yanı, kardeşi böyle bir şeyin olmadığı konusunda da yemin billah ediyor. Arabada da eksik bir evrak yokmuş. Benim anlamadığım dur ihtarlarına uymayan biri şüpheli sayılıp hakkında aranma çıkmaz mı? Böyle bir aranma kayıdı yok. Sahtecilik olabilir mi diye maliyeye baktırdık bu borç da gözüküyor orda. Bunun izahı nedir? Arkadaş şikayet dilekçesini de sulh ceza mahkemesine vermiş ama, sanırım önce ücreti ödeme durumunda. Net bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bilgilendirebilir mi? Arkadaş davadan bir sonuç alabilir mi? Durup dururken birinin size böyle bir ceza yazması çok enteresan bi olay, konu açayım dedim ben de. Bu arada başka bir yerde aynı olaydan muzdarip biriyle adliyede de karşılaşmış arkadaş. Bir terslik mi var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mobese var mı? İhtarın sonrasında video kaydı falan almış mı polis? Ya da dur ihtarının yapıldığı lokasyon/tarih/saat belliyse mecbur civardaki video kamelarından bi kontrol ettirsinler nedir ne değildir diye. Borç maliyede çıkıyorsa evet legaldir sonuç olarak cezanın kesildiği kaynak orada belirtilmiştir mutlaka. Eğer ki genel bir kontrol ya da belirli bi aracı ya da kişiyi arıyorlarsa ve ekip yetersizliği varsa arama kaydı çıkartmazlar direkt plakaya yazarlar, evet bu açıdan bazen bu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bütçe açığı var, katkı olsun diye yapıyorlardır. Piyango sizin arkadaşa vurmuştur. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Acaba arabada kaçak bir şeyler olabilir mi diye düşünüyorum da valla yani aklıma gelmiyor. Dava açsın olmadı, mahkemeden işin muhatabı bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Selam, Polis nasıl oluyor da 'DUR' dediği araç durmayınca takip etmiyor? Olmadı 2 el havaya ateş eder falan filan. Sanki eksik bilgi var anlatımda, mantıksız bir nokta mevcut :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar