Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Son 2 gündür internetimin yavaş olduğunu düşünmüştüm. Bugün farkettim bilgisayar ağa bağlıyken sürekli düşüyor sonra yeniden bağlanıyor. Sanırsam olay ya bilgisayarımın alıcısında yada modemin kablosuz vericide. Bunun için test edebilceğim, sinyal kalitesi vs vs test programı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 program bilmem de modemin kablosuz frekansını hangi kanalda yaptığına bak. kanal değiştir dene. 6, 11, 13 idi sanırım en uygunları. onun dışında wireshark, netmon işine yarayabilir program olarak belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 inSSIDer iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 inSSIDer ile etrafındaki kablosuz ağların kanallarına bak, hiç bir ağın olmadığı bir kanala ayarla senin ağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ArkHadaşhım o Prgrahmı ben twsiye ettm, EMEĞE SAYGHI lütfhen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sen o program iyidir demişsin, ben balık tutmayı ÖĞRETİYORUM QANQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bu sorunu çözdüğümü sanmıştım. Meğersem Antivir internet security yüklemiştim o yamultuyormuş neti diye düşünmüştüm. O kadarda reklamını yapıyordum, bir daha ne yüklerim ne reklamını yaparım. Neyse ondan sonra tatile gittim geldim işte, şimdi gene sorunlar vardı bağlantıda 5-10 dk içinde sürekli kopuyordu. Aklıma geldi güvenlik şifresini WPA2-PSK yapmıştım, onu WEP'e çevireyim dedim, sanki düzeldi gibi. Böyle bir şey olur mu cidden ? Ne modem eski, ne notebook. Akşama iyice bir test yapıcam. O zaman ayrıntılı yazarımda, o zamana kadar fikiri olan falan varsa belirtirse sevinirim. Yok yani normal ttnet olmasına rağmen netimin süfer olmasıyla sevinirdim, lol'de 70 ping üzeri görmezdim son 6-7 aydır sorun var. Galiba bundan çıkıcak sorun ama hadi bakalım. Bu arada ; wireless chipset atheros ar5b93 modem tplink w8109g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kozalak said: program bilmem de modemin kablosuz frekansını hangi kanalda yaptığına bak. kanal değiştir dene. 6, 11, 13 idi sanırım en uygunları. onun dışında wireshark, netmon işine yarayabilir program olarak belki... Kanal degistirme +1. Wireshark'a bulasma. Gozune isik tutulmus tavsan gibi kalirsin. Netstumbler ya da diger programlarla da sinyal seviyesini izle. Ani degisimler falan var mi diye bak. Ama kanal degistirme olayi muhtemelen cozecek sorununu. Bu arada manyetik alan yaratabilecek ya da sinyalin dogrultusunu degistirebilecek objeler varsa kaldi modemin sagindan solundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar