dooman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 İşte evimizin en yeni ve en namussuz üyesi. Daha 3 aylık bir iran kedisi. Bizim soyadımız ve nickimin esinti kaynağı olan duman ismi ona biz almadan koyulmuş. Tabi biz de alınca değiştirmedik rengi itibariyle çok güzel uyuyor. Artık pençeleri büyüdüğü için kolum yara bere içinde oluyor fakat yorgunken ve ya uykuluyken gelip yanına uyuması kadar güzel bir duygu yok. Eve gelen her arkadaşım bayıldı hatta kediden korkan ve ya hiç sevmeyenler bile resmen görünce bayıldılar. Sitenin bahçesinde gezmesi yasak fakat şu an keyfi iyi gibi.[Bu mesaj dooman tarafından 16 Temmuz 2004 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 obarey ne guzel şey bu boyle ya?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 daha fazla resim isteriz kampanyası![signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 BEN İSTİYORUM BUNDAN! GARFİELD RESMEN! *!fecii derecede hastası olur*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ehu harbi isteriz ya:) çok süper[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yirim yirim yirimmmmmmmmmmmmmmmmm[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kedi girer girmez gösterdi evet hastası olduk bende istiyom yane bu ne ya biblo bu yok yok canlı olamaz amanın[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hele bide bezgin üşengeç bişiyse alınıp bi köşede beslenmesi gereken bişi :) sıkıldıkça dürter eğlenirsin[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oha hayvan gibi güzelmiş [Bu mesaj -Mix- tarafından 16 Temmuz 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Geçen ay 2 arkadaş bize geldi finallere çalışıyoduk. Hava güzel diye çıktık balkona bizim kedide geldi kalan son koltuğa oturdu uzandı. O kadar masumduki dünyadan haberi yok rahat rahat uyuyor. Tabi ders uzadı 3 saat 4 saate biz artık sinir olmaya başladık. Biz burada nelerle uğraşıyoruz bu namussuz boş boş yatıyor ve her gelene kendini sevdiriyor tribinde diye. Valla şuan evde olmadığımdan daha fazla resim koyamıyorum fakat bilgisayarımda sadece duman'ın resimleri olan bir klasör var onu da yayınlayabilrim. Şimdi dayımlardayım aşağıdaki sibirya kurdunu aldık yanımıza bahçede azdı birazdan ev batçak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm kedileri sevmem ama bu sevimli sayılır :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 en alttaki resim birine o kadar benziyorki kedi olsa o olurmus bilene hediye ceki verecegim cok ciddi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 avril lavinge lol.. :)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Ya abi kedi çok tatlı da söle Bi köpekle yanyana resim daha güsel gider bence :D[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ehehe çok güzel ya poz da vermiş[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 cidden çok tatlı bu ya ^^ garfield e benzettim bi an[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Çok güzel yaa.. *Kedi almak için düşünür *[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Abi böle kedimi var surata bak süper eha iran kedileri böle uzun tüylü falan olmuyorlarmıydı bu acayip bişeymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hocam ciddi söylüyorum resimlerden gördüğüm kadarıyla hayatımda gördüğüm en tatlı kedi bu. duman ismi de süper uymuş :) iran kedisi mi şimdi bu sokak kedisine benziyor daha çok. bütün iran kedileri böyle mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yanılmıyorsam beyazları da oluyor. fotolarda belli olmuyor pek bide alnında boynuz gibi bir çıkıntı var. Cinsinin özelliğiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 ben bu hayvanı yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 burda da benim boxerlarımın arasına girmiş bakıyordu. Dayanamadım çektim.[Bu mesaj dooman tarafından 23 Temmuz 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj dooman tarafından 23 Temmuz 2004 12:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 yaws yemin ederim süperrr bisi bu yaaa! :)[signature][hline]NoRmAl_KaN_eMeN_DrAqLa (edi'nin youn istei üzerine) :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 YİRİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 sufer biseymis, ilk resme hasta oldum. :)[signature][hline]Donduma vami donduma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar