KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 eee funcom bu basit bir firma mı diycem bir sürü tepki yağacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 nasıl gidiyor oyun arkadaşlar,genel olarak anlatabilecek,gelecek patchleri anlatabilecek biri varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 KingV said: bende 2 hesap var :) birinde ödeme yap diye sordu. ben de ödeme sayfasını güncelledim. fakat para çekmedi. ve 1 ay verdi. martın 13ünde para çekilecek tabi yeniden hesabı dondurmazsam :D Bu 1 ay beleş olayı için KK eklemeden olmaz mı? kesin unuturum ve çekerler çünkü oynacağım falan da yok ya işte lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kredi kartı sadece göstermelik. açtırır karakter log in ekranında premium olduğunu görür görmez silersin kredi kartını. silmek için 1 ay bekle demiyorlar ki :) gelen yamalardan bahsedicek olursak öyle aman aman yeni bişi yok. house of crom geldi. ilk başta buglar vardı düzelttiler. keyifli bir yer. içerisinde 6 kişilik instance ve 1 de onyx benzeri bir mekan var. 6 kişilik instancetan epic cloak düşüyor. onyx benzeri olandan epic silah diyorlar ama daha kimsede görmedim. pvp namına yeni bişi yok. lag spikelar daha az. fakat ne var şu an türkiye çıkışlarında mı benim evimde mi bilmiyorum. latency 140-150 arası geziyor 8 mbit bağlantımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 KingV said: ben activate account dedim. direk 1 ay verdi. re-sub tarihi muhtemelen 1 ay sonrasını gösterir. sonra en son para çekilen tarihi kontrol edersin ;) şimdi denedim tekrar activate dedim ve KK istemeden 1 ay pre verdi. Zaten ayarlı payment yoktu ama yine de cancel ettim sonradan noolur noolmaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 turan paketi aldıysanız daha sonra f2p olsanız bile oadaki instancelara raidlere gidebiliyorsunuz :) onu bi düşünün. haftada bir raide giden bir adamsan t3.5 raidi bitene kadar bir daha para ödeme := Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Şey sorucam ben premium almadan unlock yapmıştım 2 karakteri sonra premium aldım bitti o 2 karakter açık değiştirebilirmiyim acaba başka karakteri açmak istiyorum birinin yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Premiumdan free-mium a geçtiğiniz her seferinde size açmak istediğiniz karakterleri soruyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 İlginç bana sormadı daha önceden açtığım 2 karakter oynanabilir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 belki kaç ay ücretli oyuncu olduğunuza bakıyordur. mesela ben 3 karakter açabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Canlı destekden sorayım hemen cevap veriolar sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Şey sorucam birde full access oldumu hala rise of the godslayer almaya gerek varmı upgrade et diye bişeyde yok accountda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 aslına bakarsan bana khitaida (rise of god slayer expansion bölgeleri) bulunan hard mode zindanlardan epic zırh toplamak raide gitmeye göre daha kolay geliyor. ama senin sorduğun khitaia gidebilmek için ek paket almak gerekliliği ise evet 80 lvl bölgelere gidebilmek için alman gerekiyor. ama turan paketini aldın mı free-mium a geçsen bile o bölgede dolaşıp zindanlarına ve t3.5 raidine girebiliyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Alayım o zaman amazonda buldum 9 dolar shippingsiz vericek eleman ordaki dungeonları merak ediyordum içime oturdu adam akıllı oynayamadım şu oyunu bir türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 belki pvp açısından bekleneni verememiş olabilir ama oyundaki buglara rağmen AoC'nin pve si birçok oyundan iyidir. bu nedenle paranız boşa gitmez. ama pve yapacaksanız crom'da oynamanızı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Karakterlerim cromda zaten birde guild buldukmu adam akıllı dungeon ve raidler için grup bulmak zor olmaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 zor olmaz çok da güzel olur ;) tavsiyem tek bir karakter üzerine yoğınlaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Crom Guild awakening of evo 7-8 Turk arkadas oradayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 bakın işte Xanthor nickli arkadaşımız davet ediyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thurolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Crom'dayız üç arkadaş, size ulaşabilecegimiz isimleri yazarsanız sevinirim. Set-US'teki lv80leri bırakıp geldik, biraz yardım fena olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thurolf Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 yada oyun icinden Thurolf'a msj atarsanız da cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 sanırım kendisi askerde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xanthor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Selam, Evet askerdeyim su anda. Benim nick :Fsen.. Oyun icinden Ceskin,jsoo,afrodit. Bu isimlere tell atin. Onlara Yeni oldugunuzu ve benim yonlendirdigimi soylersiniz. Ellerinden geldigince yardimci olacaklardir. Bende atarsa 83 gune gelecegim ins ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thurolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 xanthor said: Selam, Evet askerdeyim su anda. Benim nick :Fsen.. Oyun icinden Ceskin,jsoo,afrodit. Bu isimlere tell atin. Onlara Yeni oldugunuzu ve benim yonlendirdigimi soylersiniz. Ellerinden geldigince yardimci olacaklardir. Bende atarsa 83 gune gelecegim ins ;) Hayırlı teskereler :) Suan F2P oldugum icin tell atamıyorum kimseye :p saat başı NPH'den soruyorum daha denk gelen olmadı :) 80 olunca p2p gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Fury de olsanız size destek atardım artık başka sefere diyelim :) gerçi bakalım 80 lvl barbarım var crom da duruma göre sizlere katılabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar