Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Age of Conan - 2012


nordlydian

Öne çıkan mesajlar

Oyun arşivimi karıştırıken AOC ilk paketini buldum. (nerden, nasıl aldığım hakkında en küçük fikrim bile yok) Dedim CD-KEY'i bir deneyim ve ta taa 30 günlük premium üyeliğim an itibari ile başladı..

Şimdi birkaç sorum olacak oynayan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim;

1- Turk guildi var mı ?

2- PVP en eğlenceli class hangisi? (kasması da bir o kadar kolay olursa sevinirim) Ranger ve Barbarian arasında kaldım.

3- Premium old. için shop'tan herhangi birşey almam gerekmiyor değil mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın ne durumda bilmiyorum? ben 2 senelik laptopta oynuyorum oyunu. genelde 32 bitlik işletim sistemi nedeniyle "crash" oluyor.

tüm yamaları güncellemiş miydin? öyle bile olsa download manager da option'a gir orada soldaki tüm zonelara tik at. ve apply de. oyunun başlarda çok zorlanmasının nedenlerinden biri de aslında download manager ın tüm yamayı bir anda yüklemeyip oyun içinde yüklüyor olmasıdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben şimdi üye oldum, indirdim oyunu, eve gidince oynıycam, beğenirsem orjinal kutudaki cd keyi girip 1 ay premium alabilir miyim, yeni acc mi açıcam o zaman keyi kullanmak için.

hayır kutulu oyunu 10 tl ye alcam 1 ay prem'den daha ucuza geliyor en azından ilk ay ucuza oynarım heh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu an çok memnun olmayacaksındır. fc 2-3 hafta kadar önce serverlarını başka bir şehre taşıdı. o zamandan beri lag yaşanıyor.

f2p halde 80e kadar oyna. beğenirsen devam et. evet cd keyi girebiliyor olman lazım :) aslında şu sıralar bir sürü yeni arkadaş var. furyde oynayan varsa onları karakterlerimin birinin üzerinde bulunan guilda taşırım orada toplanırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yetişkin icerik, realistik kombat yapılarını ömrümde gördüğüm yegane oyundur. Amma funcom grafik de gösterdiği ilgiyi,karakter blance,server stabilitesinde göstermedi. Bu yüzden de oyun heba oldu gitti. Birde oyunda düzgün çalışmayan matematik var tabi. En kotusude bu. Skiller açık sekilde yazılmıyor , bir miktar,su kadar sans gibi skill açıklamaları hep havada kalıyor. Birçok class in talelentlerinin cogu çöp
Hayatımda oynadığım en guzel oyundu. Denildiği gibi bu haliyle çıksa,milyonlar oynardı bu oyunu. FakAt artık hersey bitmiş yada bitmek üzere. Rage diye bir server actılar,in cin top oynuyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorun ilgisizlik değil. FunCom AoC'den kazandığı parayı yeni mmosuna ayırıyor. Durum bu olunca elindeki dar bütçeyle birileri tarafından belirlenmiş olan yol haritasında ilerlemeye çalışıyor. bu nedenle AoC'dekileri değil FC'deki yönetim kadrosunu eleştiriyorm. :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok hayır.

alman serverlarını saymazsak 3 server var şu an.

pvp-fury
pve-crom
blood-glory adlı diğer bir pvp serverı.

ama sonuncusu boş olur. 80 olana kadar dene oyunu. oyun pvp anlamında pek bir yenilik sunmuyor şu sıralar fakat pve açısından çok güzel bir oyundur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...