nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Oyun arşivimi karıştırıken AOC ilk paketini buldum. (nerden, nasıl aldığım hakkında en küçük fikrim bile yok) Dedim CD-KEY'i bir deneyim ve ta taa 30 günlük premium üyeliğim an itibari ile başladı.. Şimdi birkaç sorum olacak oynayan arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim; 1- Turk guildi var mı ? 2- PVP en eğlenceli class hangisi? (kasması da bir o kadar kolay olursa sevinirim) Ranger ve Barbarian arasında kaldım. 3- Premium old. için shop'tan herhangi birşey almam gerekmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kasması kolay istiyorsan en son guardian ce conq iyiydi heavy ve plate armor giyebildikleri için kolay ölmüyorlar ve talentları doğru ayarlarsan adamlara sana vurdukca damage verdirtip zorlanmadan yatırabiliyosun düşmanları ha bu arada /summon KingV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 saol yardımların için. cok da guzel oynuyordum ama sımdı crash yedı oyun attı beni.. sevmıyorum su olayları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bilgisayarın ne durumda bilmiyorum? ben 2 senelik laptopta oynuyorum oyunu. genelde 32 bitlik işletim sistemi nedeniyle "crash" oluyor. tüm yamaları güncellemiş miydin? öyle bile olsa download manager da option'a gir orada soldaki tüm zonelara tik at. ve apply de. oyunun başlarda çok zorlanmasının nedenlerinden biri de aslında download manager ın tüm yamayı bir anda yüklemeyip oyun içinde yüklüyor olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 ben şimdi üye oldum, indirdim oyunu, eve gidince oynıycam, beğenirsem orjinal kutudaki cd keyi girip 1 ay premium alabilir miyim, yeni acc mi açıcam o zaman keyi kullanmak için. hayır kutulu oyunu 10 tl ye alcam 1 ay prem'den daha ucuza geliyor en azından ilk ay ucuza oynarım heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 swtordan buraya geçtin sanırım :p ende burdan swtor a geçtiydim. sana şöyle diyim .Funcom oyunu şu haliyle reselease etseydi şuanda 2 milyona yakın oyuncu kitlesine sahipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 şu an çok memnun olmayacaksındır. fc 2-3 hafta kadar önce serverlarını başka bir şehre taşıdı. o zamandan beri lag yaşanıyor. f2p halde 80e kadar oyna. beğenirsen devam et. evet cd keyi girebiliyor olman lazım :) aslında şu sıralar bir sürü yeni arkadaş var. furyde oynayan varsa onları karakterlerimin birinin üzerinde bulunan guilda taşırım orada toplanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Yetişkin icerik, realistik kombat yapılarını ömrümde gördüğüm yegane oyundur. Amma funcom grafik de gösterdiği ilgiyi,karakter blance,server stabilitesinde göstermedi. Bu yüzden de oyun heba oldu gitti. Birde oyunda düzgün çalışmayan matematik var tabi. En kotusude bu. Skiller açık sekilde yazılmıyor , bir miktar,su kadar sans gibi skill açıklamaları hep havada kalıyor. Birçok class in talelentlerinin cogu çöp Hayatımda oynadığım en guzel oyundu. Denildiği gibi bu haliyle çıksa,milyonlar oynardı bu oyunu. FakAt artık hersey bitmiş yada bitmek üzere. Rage diye bir server actılar,in cin top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sorun ilgisizlik değil. FunCom AoC'den kazandığı parayı yeni mmosuna ayırıyor. Durum bu olunca elindeki dar bütçeyle birileri tarafından belirlenmiş olan yol haritasında ilerlemeye çalışıyor. bu nedenle AoC'dekileri değil FC'deki yönetim kadrosunu eleştiriyorm. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 aldım bedavaya ilk paketi, akşam kurup şöyle bir bakayım, swtor'dan da baydım zira. artık avrupa tek serverda di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok hayır. alman serverlarını saymazsak 3 server var şu an. pvp-fury pve-crom blood-glory adlı diğer bir pvp serverı. ama sonuncusu boş olur. 80 olana kadar dene oyunu. oyun pvp anlamında pek bir yenilik sunmuyor şu sıralar fakat pve açısından çok güzel bir oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 secret world u bekliyoruz bastır funcom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sarmadı herhalde swotor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yok swtor süper şu an oynayacak başka bişi yok ki tüm arkadaşlar ordayız biz eğlenceli oluyo öle :) ama bunu da bekliyorum konusu hoş olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 swtor süper falan değil de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 değilde ne? ne? n? e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tortanic! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Banada mesaj gelmiş 1 ay bedava oynayın diye merak ediodum son gelişmeleri iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bence hemen başlamayın. tam bişileri düzelttiler oyun performansı arttı derken serverları Osloya taşıdılar ve o gün bugündür arada lag sorunları var. "22 şubat öncesinde hesabını aktive edene 1 ay ücretsiz premium üyelik veriyorlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bu 1 ay subs. yapanlarımı geliyo ilaveten ayrı 1 ay olarak girdim göremedim accountda bedava 1 ay falan diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ben activate account dedim. direk 1 ay verdi. re-sub tarihi muhtemelen 1 ay sonrasını gösterir. sonra en son para çekilen tarihi kontrol edersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Bana direk ödeme sayfası çıkıyo ödeme yap diyo ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bende 2 hesap var :) birinde ödeme yap diye sordu. ben de ödeme sayfasını güncelledim. fakat para çekmedi. ve 1 ay verdi. martın 13ünde para çekilecek tabi yeniden hesabı dondurmazsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Püff maili silmişim account sayfasından deniyorum bende maildekini tıklıcakmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Vay be live chat girdim 2 dakikada hallettiler olayı etkilendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar