Selen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Türkticaret net pronetle birlikte ortaklığa gitmiş bursada ve satış danışmanı arıyor,aylığı 30dolara güvenlik hızmeti kiralıyor. Böyle bir işte çalışmak hakkında bilgisi olan var mı, maaş,şartlar,prim,vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Hiçbir fikrim yok. Ayrıca kekremsi bir vural tadı aldım ilk posttan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dikkat bursa virali olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 pronet'i biliyorum maaş asgari ücret+ sattığın alarm şeysi üzerinden prim alırsın. ne kadar olduğunu bilmiyorum ama çokta fazla değildi. kapı kapı dolaşıp esnafa bu alarm sistemleri pazarlıyorsun. sabah akşam dolaşırsın bir kaç ay hedefi tutturamazsan kapıyı gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 vaperon said: Hiçbir fikrim yok. Ayrıca kekremsi bir vural tadı aldım ilk posttan. Ren said: dikkat Bursa virali olabilir Bir kere ciddi bir şey sormuşum şu forumda, demek ki gerçekten yardıma ihtiyacım var, siz o olabilir bu olabilir gibi şeyler üretmişsiniz hemen. Bu forumlar sizi paranoyak yapmış sanırsam, arada bi dönün normal hayata. throine said: pronet'i biliyorum maaş asgari ücret+ sattığın alarm şeysi üzerinden prim alırsın. ne kadar olduğunu bilmiyorum ama çokta fazla değildi. kapı kapı dolaşıp esnafa bu alarm sistemleri pazarlıyorsun. sabah akşam dolaşırsın bir kaç ay hedefi tutturamazsan kapıyı gösterirler. Teşekkürler cevap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Onlarada hak ver ama. Hayatlarindaki tek sey internet ve internetinde buyuk bi kismi viral. naapsinlar. Mesela simdi bana saldiricaklar. ama asfagsfdgssj yapip gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 gercekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 viral değil miymiş şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 0ne said: Onlarada hak ver ama. Hayatlarindaki tek sey internet ve internetinde buyuk bi kismi viral. naapsinlar. Mesela simdi bana saldiricaklar. ama asfagsfdgssj yapip gecicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 0ne said: Onlarada hak ver ama. Hayatlarindaki tek sey internet ve internetinde buyuk bi kismi viral. naapsinlar. Mesela simdi bana saldiricaklar. ama asfagsfdgssj yapip gecicem. Yok ya, neden saldırayım? :D Amaaaan sen de. asfagsfdgssj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Selen said: vaperon said: Hiçbir fikrim yok. Ayrıca kekremsi bir vural tadı aldım ilk posttan. Ren said: dikkat Bursa virali olabilir Bir kere ciddi bir şey sormuşum şu forumda, demek ki gerçekten yardıma ihtiyacım var, siz o olabilir bu olabilir gibi şeyler üretmişsiniz hemen. Bu forumlar sizi paranoyak yapmış sanırsam, arada bi dönün normal hayata. İşte sorun da orada. İlk ciddi sorduğun şey içerisinde Turkticaret.net ve Pronet ortaklığı ve 30$'a verilen bir hizmetten bahsedersen olacağı bu. Paranoyaklık değil bu. Reklam yapmadan, en azından kiralama fiyatından bahsetmeden sorsaydın o kekremsi viral havası olmayacaktı. Bir de sana soracak da değilim nereye ne yazıp yazmayacağımı. (vural yazmışım ayrıca sdfsdf :D) İş başvurusunda bulunduysan da hayırlı olsun. İşi kaparsın umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bence vaperon haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 What was it again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 vaperon said: Selen said: vaperon said: Hiçbir fikrim yok. Ayrıca kekremsi bir vural tadı aldım ilk posttan. Ren said: dikkat Bursa virali olabilir Bir kere ciddi bir şey sormuşum şu forumda, demek ki gerçekten yardıma ihtiyacım var, siz o olabilir bu olabilir gibi şeyler üretmişsiniz hemen. Bu forumlar sizi paranoyak yapmış sanırsam, arada bi dönün normal hayata. İşte sorun da orada. İlk ciddi sorduğun şey içerisinde Turkticaret.net ve Pronet ortaklığı ve 30$'a verilen bir hizmetten bahsedersen olacağı bu. Paranoyaklık değil bu. Reklam yapmadan, en azından kiralama fiyatından bahsetmeden sorsaydın o kekremsi viral havası olmayacaktı. Bir de sana soracak da değilim nereye ne yazıp yazmayacağımı. (vural yazmışım ayrıca sdfsdf :D) İş başvurusunda bulunduysan da hayırlı olsun. İşi kaparsın umarım. Sana soracak değilim, tapulu malın mı, önce ben girdim bu foruma falan diye gidecek heralde bu ergen muhabbeti :/ Nereye ne yazıp yazmayacağını kimseye sorma gereği duymayıp benim ilk ciddi mesajımı nasıl yazacağıma karışma durumu da ilginçmiş. İş başvurusu benimle ilgili değil ama teşekkür iyi dilekler için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kavga mı ediyorsunuz iyi dilek mi diliyorsunuz birbirinize, bi karar verin atarlı başlayıp gülücükle biten paragraf mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kimse de sana sormuyo iste ne yazicagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 akila ben senden önce geldim buraya!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ahah harbi daha önce üye olmuşum sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 2. ekantim bu benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kaybetmeseydin ilkini sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bir duygusal forum ergenliğimiz eksikti. Kendimi bir bütün gibi hissediyorum artık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kaybetmedim ki, duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 1. ekantım da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ve gol:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar