Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş başvurusu

Selen

Öne çıkan mesajlar

pronet'i biliyorum maaş asgari ücret+ sattığın alarm şeysi üzerinden prim alırsın. ne kadar olduğunu bilmiyorum ama çokta fazla değildi.
kapı kapı dolaşıp esnafa bu alarm sistemleri pazarlıyorsun. sabah akşam dolaşırsın bir kaç ay hedefi tutturamazsan kapıyı gösterirler.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Hiçbir fikrim yok. Ayrıca kekremsi bir vural tadı aldım ilk posttan.

Ren said:

dikkat Bursa virali olabilir

Bir kere ciddi bir şey sormuşum şu forumda, demek ki gerçekten yardıma ihtiyacım var, siz o olabilir bu olabilir gibi şeyler üretmişsiniz hemen. Bu forumlar sizi paranoyak yapmış sanırsam, arada bi dönün normal hayata.

throine said:

pronet'i biliyorum maaş asgari ücret+ sattığın alarm şeysi üzerinden prim alırsın. ne kadar olduğunu bilmiyorum ama çokta fazla değildi.
kapı kapı dolaşıp esnafa bu alarm sistemleri pazarlıyorsun. sabah akşam dolaşırsın bir kaç ay hedefi tutturamazsan kapıyı gösterirler.

Teşekkürler cevap için.
Sosyal ağlarda paylaş

Selen said:

vaperon said:

Ren said:

Bir kere ciddi bir şey sormuşum şu forumda, demek ki gerçekten yardıma ihtiyacım var, siz o olabilir bu olabilir gibi şeyler üretmişsiniz hemen. Bu forumlar sizi paranoyak yapmış sanırsam, arada bi dönün normal hayata.

İşte sorun da orada. İlk ciddi sorduğun şey içerisinde Turkticaret.net ve Pronet ortaklığı ve 30$'a verilen bir hizmetten bahsedersen olacağı bu. Paranoyaklık değil bu. Reklam yapmadan, en azından kiralama fiyatından bahsetmeden sorsaydın o kekremsi viral havası olmayacaktı. Bir de sana soracak da değilim nereye ne yazıp yazmayacağımı. (vural yazmışım ayrıca sdfsdf :D)

İş başvurusunda bulunduysan da hayırlı olsun. İşi kaparsın umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Selen said:

vaperon said:

Ren said:

İşte sorun da orada. İlk ciddi sorduğun şey içerisinde Turkticaret.net ve Pronet ortaklığı ve 30$'a verilen bir hizmetten bahsedersen olacağı bu. Paranoyaklık değil bu. Reklam yapmadan, en azından kiralama fiyatından bahsetmeden sorsaydın o kekremsi viral havası olmayacaktı. Bir de sana soracak da değilim nereye ne yazıp yazmayacağımı. (vural yazmışım ayrıca sdfsdf :D)

İş başvurusunda bulunduysan da hayırlı olsun. İşi kaparsın umarım.

Sana soracak değilim, tapulu malın mı, önce ben girdim bu foruma falan diye gidecek heralde bu ergen muhabbeti :/ Nereye ne yazıp yazmayacağını kimseye sorma gereği duymayıp benim ilk ciddi mesajımı nasıl yazacağıma karışma durumu da ilginçmiş. İş başvurusu benimle ilgili değil ama teşekkür iyi dilekler için :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...