maral Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 paticikler artık aranızda patileri olan türünün yegane örneği bir geyik var..şimdiden kazanız mübarek olsun..[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hsogeldın[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cingan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hosgeldın uzulme benıde kımse sevmıyor :)[signature][hline]İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Eskiden "Selam" "Merhaba" "Hoşgeldim" diye başlıklar açılırdı... Böyle yeni gelen başlığı görmekte nasip oldu.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 off off!..3025426 kere söledik ya seni seviyoruz diye:) hosgeldin bu arada!.. ehuhue bende hosgeldim..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oojjjbulduk...[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ho$H ThE Geldin[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ikinizde hoş geldiniz[signature][hline]ASLI GİBİDİR Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 seni sevmem için bi sebep söylermisin ? daha seni tanımıyorum bile[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Erutan 3 coming soon will see...[signature][hline](_::_____::_) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 beni kimse sevmiooo arkadaşlar kermit gibi merak edenler varsa aydınlatiiimmm...kimse beni sevmiooo site içindeki sizleree yönelik bişe diiildi ölesine maksat şımarıklık..[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 seni şımarık hadi oradaaaannn seni sevdiğimide nerden cıkardınn (nerden cıkardınn) seni şımarık hadi oradaaaannnn seni sevdiğimide nerden cıkardın nerden cıkardın sevme dedii sevme dedii sevme dedi yar yarr bilemiom vallaha[signature][hline](_::_____::_) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 böle biriysen hoşgelmedin en azından benim açımdam kimse adına konuşmam[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 biz burada şımarıkları sevmeyiz dostum... şaka şaka..hoşgelmişsin..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yellow_Sc Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 biz burada şımarıkları sevmeyiz dostum... şaka şaka..hoşgelmişsin.. ahhah koptum..[signature][hline]dertler tasalar bok gibidir sifonu çekersin biter gider Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Extraxher Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ehhe :) ho$geldin[signature][hline]www.webalemi.tk Bilgini mezara götürme PAYLAŞ Icq = 951 855 MSN = [email protected] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Yellow_Sc, 28 Eylül 2004 20:11 tarihinde demiş ki: .. ahhah koptum.. bağlayalım hemen[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bana bak yellowmusun yellozmusun silerim senin o imzanı :) şaka bi yana millet şımarık falan diiil...lafın gelişi yahuuu...laflarımın size gelişleri yanlış oluo dikkat ediim bari...aman diiim ruhlara zarar şımarıklar...ben dostum yihoho[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 aynı kaderi paylaşıoz kardeşim : geçmiş olsun[signature][hline](_::_____::_) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: maral, 28 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: paticikler artık aranızda patileri olan türünün yegane örneği bir geyik var..şimdiden kazanız mübarek olsun.. bu nerden geldi LOL[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
i-run Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hoş geldin :) ama boş geldin hani pasta çikolata :P insan eli boşmu gelir :D[signature][hline][Ay-Ran] :P ------------- i-run içmek istiyorum sayın seyirciler :P Be curious about things outside your subject, don't be a goldfish, and don't let the world pass you by! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kusura bakma kardeşş!bidaahki sefere I run simit getirrim...yihahoha[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu maral'ı hiç sevmiorum iirençç :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hoşgeldin[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maral Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sheref espri anlayışına bayıldım...[signature][hline]budur.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.