Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 120 liraya veriyorum hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 baş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 90 lirayi verene hesabi vericem hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 50liraya satan varken neden sana 90tl vermeli sence insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Orjinal? sadfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Nivea said: 50liraya satan varken neden sana 90tl vermeli sence insanlar? cunki icinde para ve kasilmis karakter var cunki guvenilir adamim, satip accountu geri almam ha ama asil en buyuk neden serbest piyasa ekonomisi isteyen istedigi fiyati koyar, begenmeyen almaz bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 vay ulan 1.5 ay sürdü demek ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mortis said: vay ulan 1.5 ay sürdü demek ^_^ daha ilk haftasinda baslamisti soylenmeye :D bastan sona kadar da hakki var, ben de biraktim , 10 larca mmo account lardan biri oldu, ama hic ugrasmam satmaya oyle kalicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 60 veririm victor.Kredi kartı kullandırtırım :p nakit var ama tv falan alacağım eve 3 5 tutuyorum malum hayat yada wow account istersen güel bir account veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar