poopla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Arkadaşlar MSI r6850 cyclone aldm ama işlemci ve anakartım çok çiroz kaldı. Ram alıcaktım anakartım en fazla ddr2 destekiyomuş anlayınca anakart alayım dedim . hadi onuda almışken bide işlemci alayım şuan işlemci çift çekirdek 7800 var anakartta ASRock g41ms- tek amacım akıcı bi şekilde BF3 oynamak ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 intel core 2duo e7600 işlemci 3gb ram msı r6850 cyclone edition saga2 500w power supply var oc falan yapamadım mavi ekran çıkıyor sapıttırdı. şuan xp var ramı 8 yapıp win7 64bit kursam diyorum 300tl eklicem şu sistemin üstüne ne eklememi tavsiye edersiniz anakart ve ram napsam amaç bf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 300 lirayla zor gibi geldi bana hele dolar bu kadar yüksekken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 win7 64 8gb ram kurup işlemciyi değiştirmeden overcloaklasam high 40 fps üstü alırmıyım :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Senin işlemciyi değiştirmen lazım. Onun içinde anakartı değiştirmen lazım. Anakartı değiştirmişken ramleride DDR3 yaparsın. Hani baya masrafın var. Sadece 300TL ye bir anakart ve 8Gb ram ayarlanır ancak kullandığın işlemci için değmez yani. AMD bir sistem toplama kalkarsak ( misal Phenom x4 955 üzerine ) anakart + ram ile sana yaklaşık 600 TL gibi bişey çıkarır. Intel işlemciler zaten kendi başına 500 TL civarı fiyatları var. Ram takıp dene, kurabiliyorsan da win7 64bit kur. Onunda faydasını göreceksin ama yine de anlayacağın işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yarın ram ve anakartı alıyorum. bakalım çok kötü olursa işlemciyide değiştiricem. oc falan kurtarmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar