Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aylık 20$'a 10mbit Hat'lı Hosting

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla almancam olmadığı için pek bakamadım ama öle ise manyak bişiy. Ama kötülüğüde var önüne gelen shard açar artık :) hemde hostla evden deil ;)
Mesaj tarihi:
yurt disindan hat aliyorsaniz en az 100mb alicaksinizki bi ise yarasin o alacaginiz 10mb yurt disi hatla anca 40 kisi oynatirsiniz.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
said:
Lucas1, 15 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
yurt disindan hat aliyorsaniz en az 100mb alicaksinizki bi ise yarasin o alacaginiz 10mb yurt disi hatla anca 40 kisi oynatirsiniz.

+1[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Mesaj tarihi:
http://www.boxfix.de/index.php?id=59
neresi 20$
Preis
49,00 €/Monat

Einrichtung
99,00 €[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken
Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina
Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye
Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye
Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine
Mesaj tarihi:
said:
Arcadium, 15 Ekim 2004 13:18 tarihinde demiş ki:
arkadaş web dolaşırken buldum aylık 20$ 10mbit hat yurt dışı makina aylık 10gb trafic http://www.boxfix.de/ bakin isterseniz

Aylık 10 gb trafik mi güldürmeyin beni Allah aşkına siz onu günde harcarsınız. hattın 10 mb olması sizin için fazla bir şey değiştirmez... Limitinizi 2 günde aşarsınız sonra 1 gb bw için 5 $ ödersiniz :) aylık 100 gb kullanırsınız sonra buda size yaklaşık 500$ a gelir bence kelimelerdeki ayrıntıları iyice göz önüne alın kimse size bir hattı 20 $ gibi bir fiyata kiralamaz :)[signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır
//İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ
Mesaj tarihi:
tmm'da virtual server bu...illa bir seyler yazmak icin acmayin su topic'i[signature][hline]inanilmaz olana inan....

[Bu mesaj sirplaya- tarafından 15 Ekim 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
e yuh 10mb te yurt dışına bide almanyaya max 40 kişi demişler o ne be bi bilgin var mı bu konularda hani ne ping isterde bw ne yer gayet güzel bence almanyanın pingleri ayrıca kötü değil average 100-120[signature][hline]Fire in the Darkness...
  • Yeni Oluştur...