jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yok anladım şimdi olmadığını da burdakinde sınırsız yok. ya da ben bilmiyorum. GOD! bi araştırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 suBzer0 said: suşiden sonra sevişirsiniz siz bu gidişle pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 mori sushi > all :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 hala suşi diyolar gece gece cıkcıkcık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 sushi goes to space: http://www.youtube.com/watch?v=Q3Qfqxty46U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 LAN SUŞİ İSTİYORUM!1 lanet şeyi de herkes yiyemiyo. halbuki çogzel bişey. haftasonu arkadaşlara suşi suşi dedim kimse yanaşmadı sadfddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bursada olsada yesek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 anTALYA- rİXOS DOWN town- Kalina bar'da Sushist komiyim, rus, kore, tayland, Türk ustalardan bu konuda baya bi ders aldım size turorial hazırlamak isterdim fakat foto falan koymayı bilmiyorum. hiç bi zamanda öğrenmicem. ... bilgisayarla ilgili olarak tek yaptığım sadece sc oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi sıkıntı malzemeyi bulmakta. o dışa sarılan yosunu falan nerden bulucaz =) kullanılan balıkları nerden bulucaz? hadi somon falan bulunur da... Bi de Antalya'da adam gibi noolde yenecek bi yer var mı :D orda noodle söylüyorum mısırözünde yapmış, chopstick yok falan... sorunca da müşterinin damak zevkine uydurduk diyo. e piç etmişsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 jaffa said: suBzer0 said: suşiden sonra sevişirsiniz siz bu gidişle pis. ahahah ben bu espiriyi yaparken cinsiyetten haberim yoktu sonradan pati albümde gördüm :P pardon ya aasldkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hea tamam o zaman halbuse bas bas bağırıyodum ben kızım , abi değil abla falan diye de neyse sdf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Istanbul da en lezzetli, en uygun fiyata ve hijyen kurallarina uygun sinirsiz susi nerede var? Canim feci susi cekiyor bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Norak said: sushi goes to space: http://www.youtube.com/watch?v=Q3Qfqxty46U dünya virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 suşi güzel şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ondan sonra startvde ufovarlanufoufofo!! diye videolar çıkıyor, bilmiyorlar halbuki sushi geçiyor gökten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar