somebody Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Size teklif geliyor mesela.(Kedi köpek sahiplerine diyom) Kedinizi çok iyi paralara istiyorlar uzakdoğulular. yemek için. ne yapardınız ? (ama iyi paraya yani) :)
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Cinayet!! Biz onların ejderhalarını, bilimum garip maymun, şempanzelerini yiyor muyuz!! Katlediyorlar güzelim zavallı hayvancıkları :(:([signature][hline]My Honour is My Life
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 rezillik..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 biz de dana eti yiyoruz yani, böle çiftlik kurup sırf yemek için köpek filan yetiştiriyolarsa bizim yaptığımızdan bi farkı yok[signature][hline]Lord British sucks.......
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 zaten eti fazla sevmem.. ıyk..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 13) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür*
nightstalker Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kasmayın hardalla hepsi bir.[signature][hline]Caramon-Kadınlar,seksen yaşındayım ve onaltı yaşımda onları ne kadar anlıyorsam, şimdi de o kadar anlıyorum. All hail The lord and master Foamy the Squirrel ]All hail the lord and master Foamy the Squirrel
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kazakistan'da da köpek eti yiyorlar hatta bi keresinde yemiş bulundum biraz sert sakız gibi ama hardalla hepsi bir[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn |
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bir hintli bir hintliye demiş: - Ya biliyor musun Avrupa da Amerika'da inek eti yiyorlar - Ne diyorsun IYKKK Kültür farklılığı işte, ama ben öyle şirin bir şeyi yediğimi düşünsem dayanamam herhalde[signature][hline]Let's sing the Bards song
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Evet insanının içi cızlar :(:( Onlar zaten balinaları da hunharca katledip yiyorlar.Bizde koyunları,i nekleri katlediyoruz. Yahu bu insanoğlu ne kadar vahşi bir ırk cık cık..[signature][hline]My Honour is My Life
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ehuh. afiyet olsun diyorum.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 onlara bişey demem de, size başka kültürleri kendi değerlerinize göre yargılamayın derim. siz zararlı çıkarsınız. sadece bu topraklar üzerinde geçerli olabilecek o kadar çok şeyimiz var ki.
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 boş bi konu daa[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos |
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 babam gözü önünde görmüş , işi gereği gitmişti de valla ben diyorum bu işleri yüzünden dayaklık adamlar he...[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan
dominic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 merak ediyorum, tatmak istiyorum. sonucta cig yemiyorlar ve herhalde sokaktan kopegi alip kafasini kesip sise gecirmiyorlar, damizlik diye bir uygulama vardir.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Yemeden bilemem[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Tadı güzelse neden yenilmesin :D Özellikle kaniş etini merak ediyorum[signature][hline]In RunUO We Trust Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar?
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 [signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
sheref Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 işte bunları yiyolar... belki bazılarımızın içi gidiyor benim gibi ama malesef yiyolar..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 oha baya güzel gözüküolar hmm karnım acıktı :) eheh :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 afiyet olsun, buarada derisi yüzülmüş bir ineğin yada sığır görünümüde pek farklı olmaz iç açıcılık bakımından, vejeteryan olmadıkça bu konuda konuşmaya pekte hakkınız yok.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Phage Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2004 çok kötü görünüyolar :([signature][hline]The Untouchable
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Cehennem kapıları sonuna kadar acık beyler;buyrun hosgeldiniz Ah esprilerinizi de getirmeyi unutmayin hepberaber guleriz siz yanarken ahahahahahahahahah sizi gidi vurdum duymazlar siziiii,neyse siz hayati bosveriyorsunuz o da zamani geldiginde sizi bosverecektir merak etmeyin. sevgiler :)
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Of of resimlere bak midem kalktı ıy ıy.[signature][hline]My Honour is My Life
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bu forum hindistanda olsa idi cok eglenceli bir konu başlıgı olabilirdi. hintli1- dünyada ki diger insanlar bizim kutsal inekleri yiyorlar ne diyorsunuz bu duruma? hintli2 - kahrolsun mcdonalds! hintli3- fareleri de öldürüyorlarmış!!! ...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 *kedileride besliyolarmış *karakedilere ugursuzluk getiriyo diyolarmış[signature][hline]Grandmaster Hamburger DynamicK ne yapar? cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Öne çıkan mesajlar