Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzakdoğulular (Çin,Kore,Japonya) kedi köpek eti yiyorlar.Ne diyorsunuz bu duruma?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir hintli bir hintliye demiş:
- Ya biliyor musun Avrupa da Amerika'da inek eti yiyorlar
- Ne diyorsun IYKKK

Kültür farklılığı işte, ama ben öyle şirin bir şeyi yediğimi düşünsem dayanamam herhalde[signature][hline]Let's sing the Bards song
Mesaj tarihi:
onlara bişey demem de, size başka kültürleri kendi değerlerinize göre yargılamayın derim. siz zararlı çıkarsınız. sadece bu topraklar üzerinde geçerli olabilecek o kadar çok şeyimiz var ki.
Mesaj tarihi:
babam gözü önünde görmüş , işi gereği gitmişti de valla ben diyorum bu işleri yüzünden dayaklık adamlar he...[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı
Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram
Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu
ASUS P4C800 Mainboard
Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası
Vantec PCI Slot VGA Cooler
Thermaltake Chipset cooler
Vantec 80MM Stealth Fan
Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan
  • Admin
Mesaj tarihi:
Yemeden bilemem[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
oha baya güzel gözüküolar
hmm karnım acıktı :)

eheh :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
afiyet olsun, buarada derisi yüzülmüş bir ineğin yada sığır görünümüde pek farklı olmaz iç açıcılık bakımından, vejeteryan olmadıkça bu konuda konuşmaya pekte hakkınız yok.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Ekim 2004 13:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Cehennem kapıları sonuna kadar acık beyler;buyrun hosgeldiniz
Ah esprilerinizi de getirmeyi unutmayin hepberaber guleriz siz yanarken
ahahahahahahahahah
sizi gidi vurdum duymazlar siziiii,neyse siz hayati bosveriyorsunuz o da zamani geldiginde sizi bosverecektir merak etmeyin.
sevgiler
:)
Mesaj tarihi:
bu forum hindistanda olsa idi cok eglenceli bir konu başlıgı olabilirdi.

hintli1- dünyada ki diger insanlar bizim kutsal inekleri yiyorlar ne diyorsunuz bu duruma?
hintli2 - kahrolsun mcdonalds!
hintli3- fareleri de öldürüyorlarmış!!!

...[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
  • Admin
Mesaj tarihi:
*kedileride besliyolarmış
*karakedilere ugursuzluk getiriyo diyolarmış[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
  • Yeni Oluştur...