tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 babam araba ile ilgili limitimizi açıkladı. 25k verecekmiş. ikinci el olacak, sedan olacak. hyundai accent blue düşünüyormuş ama ben hyundai olsun istemiyorum. sizce ne düşünelim, ne kovalayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 vw bora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bi sene sonra satacak mısınız yoksa kullanmak için mi alıyorsunuz? eğer kullanmak için alıyorsanız avrupalıların şişirilmiş fiyatlı ikinci ellerinden uzak durun. özellikle vw'den. gidip accent de almayın tabii. satmak için alıyorsanız direk vw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Eski model bi araba bakmıyo sanırım?eski astra sedan falan? O fiyatlarda ve o sınıftaki yeni model arabalarda çok fazla özellik farkı olmuyo.Hangi markanın daha dayanıklı olduğuna bakılıyo. Hyundaidan vazgeçin derim ama ne öneririm bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Selam, EuroNcap sonrası karar vermek daha iyi olur bence ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 SeaGle said: vw bora?bora sattık zaten, tekrar bora mı alacaz. :D şöyle eli yüzü düzgün bir şey olması lazım. 2005 modelin üstünde bir şeyler olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hyundai accent blue demişsin ama minimum 2.el fiyatı bile 33k onun farkında mısınız? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 yok benim peder 27k'ya bulmuş bir tanıdıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Alın satın 31-32ye gider o paraya bişey bakarsınız o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o iş olmaz ya, benim peder girmez öyle işe. çok sığ bir kafası var. hyundai accent blue da diretmesinin sebebi de bu olabilir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar