Dev Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Cafemize PS2 alıyoruz arkadaşlar tavsiye edeceğiniz oyunlar nelerdir ??[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 tabii şimdi millet multi istiycektir... bak champions of norrath yada baldurs gate al saatlerce kalkamazlar hem multıde oynarlar parayı kırarsın :))[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2004 sadece winning eleven 8 için kafelere saldırıyor millet... Bunu almayı sakın unutma.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 oks saolun bunları da almayı unutmam. ama arkadaşlar illa da tutturdular bir de devil may cry 2 al diye. Bakalım liste şöyle oldu ; -Winning Eleven 8 -Baldur's Gate -Devil May Cry 2[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Tekken Tag Tournament[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Midnight Club 2 Metal Gear Solid - Sons of Liberty (mgs yi oynayan adamın arkadasına oturun izleyin film gibi..Ben oynasam zaten olay kopar haaha =P )[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mortal Kombat Deception King of fighter maxsimum impact tekken 4 tekken tag wining 8 grand torismo (yanlis yazdim) :p burnout 3 nba 2004 dark angel (millet sevior bunuda cafelerde) ama sana sadece wining 8 yeter ps2 bazi insanlar icin sadece wining demek çünki.[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Valla efsane PES serisi devam ediyor 1 ay kadar bekle PES 4 geliyor winning yerine daha iyi olacak gibi[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 saolun beyler. Bu arada mgs 2 bende pc version var geçemedim takıldım diye sildiğime yanıyorum en kısa sürede yükleyip yeniden geçeceğim kaldığım yere kadar...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Sparkcaster, 09 Ekim 2004 15:54 tarihinde demiş ki: Valla efsane PES serisi devam ediyor 1 ay kadar bekle PES 4 geliyor winning yerine daha iyi olacak gibi PES hiçbirzaman wining eleven dan daha iyi olamaz[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Eternal, 09 Ekim 2004 20:59 tarihinde demiş ki: said: Sparkcaster, 09 Ekim 2004 15:54 tarihinde demiş ki: Valla efsane PES serisi devam ediyor 1 ay kadar bekle PES 4 geliyor winning yerine daha iyi olacak gibi PES hiçbirzaman wining eleven dan daha iyi olamaz bunu neye dayanarak soyluyorsun ? aciklarmisin kendi kafandan sirf oyunu begendigin icinmi we koyar pes emer diyosun?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 doğru demiş daha iyi olamaz çünkü ikisi de aynı oyun :).ikisi eşit.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 PES amerikalılar üzülmesin diye yapılmıs bir wining eleven'dır. Konaminin gurur duydugu iki oyun vardır. Birincisi Metal Gear Solid. metal gear solid i bilmeyen konsol oyuncusu yoktur. İkincisi Wining Eleven.. Konami hiçbirzaman tabiri caizse Amerikancanın Japoncayı geşmesine izin vermez..Bu bir sektör.O oyun konami var oldugu sürece japonca olucak ve Dünyanın en iyi futbol oyunu olumaya devam edicek..[signature][hline]Corbeau powers our uo [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Ekim 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 böyle japonca biliyormuş gibi yazmışsın da, konami ye kafam girsin, ingilizce yapsınlar oyunları, akıllı olsunlar ehueh. hoş bişiy diil japonca olması, bize bi faydası var mı ? bence yok. izin veriyorum bi tek "şuuuto" japonca kalabilir, süper oluo bağırıosun şut çekerken hehe.[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 maç boyunca ayrı bir atmosfer katıyo o adama bee =) japonyanın ercan taner i o adam kesinlikle eminim buna bende bi ara resmi bile vardı durun bi arıyım bulurum belki.. Benim sevidigin iki tane oyun firması vardır biri konami digerde lucas arts gerisi yalan diye düşünüyorum..[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Açikcasi bende pes ciyim. Neden bilmiyorum ama winning eleven bana pes in beta versiyonuymus gibi geliyor :)[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eternal alakasiz birsey yazmissin pes'inde we kadar kitlesi var we hic bir zaman acik bir farkla onde gitmedi pesten[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hello ? ikisi de aynı oyun! aynı abi.analog u tutunca farklı hissediorum, ingilizce beni baştan çıkarıo falan bunlar boş şeyler.aynı ikisi de, inanmayan konamiye sorsun. şimdi bi cin çıkıp da biri japonca biri ingilizce derse zahmet etirmesin bana, kendini vursun :)[signature][hline]It outnumbers you one to many. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Disappear, 10 Ekim 2004 02:35 tarihinde demiş ki: eternal alakasiz birsey yazmissin pes'inde we kadar kitlesi var we hic bir zaman acik bir farkla onde gitmedi pesten Şimdi bak ben söle anlatıyım sana.. 4 Tane Wining Eleven çıktı ondan sonra PES denilen oyunun ilki çıktı.. Yani bak Wining Eleven 3 Wining Eleven 4 Wining Eleven 5 Wining Eleven 6 pes dedigin olaydan önce 4 tane wining eleven cıktı.oyunlar zaten aynı neyin kıyaslamasını yapıyosun w.e daha iyi işte. Wining Eleven Konaminin göz bebegidir..Tekrarlıyorum PES WINING ELEVEN'IN amerikanca versionudur.Amerikalılar üzülmesin diye yapılmıştır[signature][hline]Corbeau powers our uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 we nin spikere bitiorum ben yaw çok komik pes in spiikeri çok bayık[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Eternal, 10 Ekim 2004 02:47 tarihinde demiş ki: said: Disappear, 10 Ekim 2004 02:35 tarihinde demiş ki: eternal alakasiz birsey yazmissin pes'inde we kadar kitlesi var we hic bir zaman acik bir farkla onde gitmedi pesten Şimdi bak ben söle anlatıyım sana.. 4 Tane Wining Eleven çıktı ondan sonra PES denilen oyunun ilki çıktı.. Yani bak Wining Eleven 3 Wining Eleven 4 Wining Eleven 5 Wining Eleven 6 pes dedigin olaydan önce 4 tane wining eleven cıktı.oyunlar zaten aynı neyin kıyaslamasını yapıyosun w.e daha iyi işte. Wining Eleven Konaminin göz bebegidir..Tekrarlıyorum PES WINING ELEVEN'IN amerikanca versionudur.Amerikalılar üzülmesin diye yapılmıştır daha ne dedigini bile bilmiyosunki iki kelime once ayni diyosun sonra we daha iyi diyorsun ...[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Disappear felsefe yapma hocam.. Daha iyi seklinde konusmusum orda insanlar tarafından daha iyi daha üstün kabul edilmiş anlamında konusuyorum..banamı felsefe yapıyosun sen ne dediginibilmiyosun surda söle surda böle konusmussun olaylarına giriyosun..Ne dedigimi bilicek düzeyde ve yaşdayım dostum ben.. Wining eleven pes'den daha önce vardı cok daha önce yerini aldı ,daha cok begenildi, daha önce benimsendi .Bu yüzden insanlar tarafından daha iyi görülüyo .. diyorum..Antabildim mi üstad ?[signature][hline]Corbeau powers our uo [Bu mesaj Eternal tarafından 10 Ekim 2004 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 we ile pes aynı oyunlar zaten ama orjinal olarak we vardı arkadaşın dediği gibide pes, we nin ingilizce versiyonu[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 lutfen konuyu rayından çıkarmayın arkadaşlar tavsiye edeceginiz oyun varsa yazın , w.e topiciginde w.e yi tartışabilirsiniz[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 we8 burnout3 tekken tag tournament red dead revolver (multisi var) urban freestyle soccer (cok gerekli degil) nba street vol 2. bi kac tane de single olsun Devil May Cry 1 MGS: substance[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar