CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 arkadaslar iyi gunler; simdi server da hıc karsılasmadıgım bı sorun oldu owner acc em le gırıyorum servera sonra cıkıyorum dıger player acc em le gırıyorum sonra player acc den cıkıyorum owner accsıyle gırmeye calısıyorum ama accountunuz block e edılmıstır bla bla bla dıyo 4.0.2 versiyon[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya oyle bir account yok yada blocklanmış diyecem owner karakter blocklanmaz (oyun içerisinden komut ile) sphereaccu'dan bakarsan görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 valla sphereaccu da block lanmıs degıl oyuna gıremıyorum anca dıger acc lerı ve account update yaptıgım dosyaları sılınce gırebılıyorum[signature][hline]Ölüm Peşinde Koşarken Beni Kucaklamak İcin Düşmanlarimi Yolluyorum Onun Kollarina Belki Bir Gün Doyar. Peşimi bırakır Diye Belkide Bir Gün Ben Doyarım Öldürmeye Ve Bırakırım Kendimi Ölümün Soguk Ellerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sistem Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sphereyi sil bi daha yükle :P ( bende böyle bir sorunla karşılaşmadığım için bunu yapardım )[signature][hline] Ultima Turkey Forever ... Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar