cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkadaşlar ben nbl scplerindeki jail sistemini biraz değiştirdim bir dialog yazdim ve butonlar falan çok güzel olduda şimdi en alta affet butonu ekledim sonra .xjforgive yi verdim ona ama mesela o butona tıkladığımda Kimi Affetmek istersiniz diye yaziyi cikarrttim ama ayni yandanda set/command xjforgive çıkıyor 2tane yazi yani o xjforgiveyi nasil çıkmamasini sağlayabilirim şöyle yaptım on=7 if (0 < 4) src.sysmessage Henuz affetme yetkisi sizde yok. else xjforgive src.sysmessage Kimi affetmek istiyorsunuz? endif böyle ama mesela şu bölümü [function affet] // dialog icinde kullanilan forgive fonksiyonu sysmessage adli kisi affedilmistir. findid.i_jail.remove go update böyle yaptım affet yerinde jforgive vardi jforgivelerin hepsini affet yaptim sonra tekrar o böle xjforgive yerine xaffet yazdim gene set/command affet cikti ? nasil yo kederim .xle birşeyi yazdimda onun çıkamsini [Bu mesaj cacan3 tarafından 14 Ekim 2004 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar