wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Açıkçası nasıl açmam gerektiğini bilmiyorum topiği, bi abim benden rica etti tanıdığın var mı almak isteyen diye. 2 ay önce aldı bilgisayarı tam özelliklerini bilmiyorum ama 1200 dolar civarıymış normal fiyatı. Kasış oyunları oynayabilecek kapasitede olması lazım çocuğu için almıştı çünkü. Çok acil para ihtiyacı olduğu için satmak istiyor. İlgilenen olursa bilgisayarın sahibi eve gidince tam özelliklerini yazacağım buraya 1.000TL istiyor bilgisayara, laptobın herhangi bir sıkıntısı yok bu arada çok temiz. Zaten dediğim gibi iki aylık pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tam model nosu ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Malesef bilemiyorum. İşten çıkıp eve gidince iletecek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Tam emin olmamakla beraber alet bu http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-k53sv-sx144d-core-i5-2410m-4gb-320gb-gt540-156-free-dos.aspx sanırım. 1200 dolar değilmiş ya da başka k53sv lerde var ben arattım bunu buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar