barbudos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 arkiler megane II hb full aksesuar aldım...aslında babam almıs diyebilirm cunku hic solemedi kerata alacam die..yaramaz iste...3 tane araba oldu yaa...neyse..lacivert bisey...tavsiye ederim..ayrıca megane II hb si olan arklar..herhangi bir tavsiye falan filan olan varsa bekliyorum cevapları...saolun[signature][hline]No Woman No CRY
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 evde araba var 1 tane babama yalvarıyorum ataköy içi tek başıma vermiyor 1 senedir ehliyetim war[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
Patik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: barbudos, 27 Eylül 2004 01:26 tarihinde demiş ki: arkiler megane II hb full aksesuar aldım...aslında babam almıs diyebilirm cunku hic solemedi kerata alacam die..yaramaz iste...3 tane araba oldu yaa...neyse..lacivert bisey...tavsiye ederim..ayrıca megane II hb si olan arklar..herhangi bir tavsiye falan filan olan varsa bekliyorum cevapları...saolun allah daha fazlasını versın. kazasız belasız ınsallah
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sedan war bende. Genelde memnunum. HB megane bana buzdolabı gibi geliyor ama zevk senin :) Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal
laverda Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 altını vurdurmamaya dikkat etmelisin bence çünkü ithal egsost takımı 2 2,5 milyar felan patlarsa yanarsın yerlilerde de arabanın içinde sanki biçerdöver kullanıyormuşsun gibi ses geliyor[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hayırlı olsun, çok güzel bir arabanın sahibi olmuşsun. darısı başıma :p[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
barbudos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 saolun abiler....ben bu arabayı modifiye edecem deeermiiisiim altı cok yuksek geldi bana acep avize falan mı taktırsam neon muhahah
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 GüLe GüLe Kullan..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:)
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hayırlı olsun kazasız belasız gülerek kullan..[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Kazasız belasız bin kardeşim[signature][hline]Dragger.Org
heyd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 yeni meganalarda sanki hidrolik süspansiyon koyulmuşta kontrol mekanizması koyulmamış gibi. sürekli en yüksek seviyede duruyor araba. güle güle kullan. reno sevmememe ragmen oldukça güzel bi araba kanımca. ama alman rullzz :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Hayırlı olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Werewolf Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Güle güle kullan.[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder: -Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum? -Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 hemen bi sanayi tipi egzoz ona bide hafif yere düşürücen tamamdır =P sdf[signature][hline]St. James Park where the love begins..
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 18ime geliyim 206 gti alacam umarım. şimdiden para biriktirmeye başladım (yaş 16), iddaa'dan biraz para vursak paranın 1/4ünü denkleştirecez ama..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.
Logan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 valla çok güzel araba almışın, güle güle kullan.. yanlız benim pederde de 97 model megane var, bir kere altını vurmuştu katalizör dağıldı. 2000 yılında falan 500 milyona malolmuştu katalizör. aman dikkat diyim o açıdan..
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ben daha pederin arabayı kullanıyorum ama o benim a$kım ya. Yakında kendimin de olacak bi tane inş.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım
sheref Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Megane sürüşü rahat arabalaradan biridir Megane II HB'yi hiç kullanmak nasip olmadı ama fena araba değildir. gerçi benim hiç tarzım olmayan bir araba türü ya sedan olmalı yada cabrio bence araba.. hayırlı olsun, güle güle kullan..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Xear |
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 said: navyamphs, 27 Eylül 2004 11:40 tarihinde demiş ki: Sedan war bende. Genelde memnunum. HB megane bana buzdolabı gibi geliyor ama zevk senin :) Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. arabanız hayırlı olsun da sedan için şunu sööliim arka kapı camlarından sonra gelen metal bölüm (nası diim arka cam ve kelebek camı arasında kalan yer işte) çok yumuşak tek parmakla göçüyo...
MoMo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 allah kazasız belasız surmenı nasıp etsın kardesim.hayırlı olsun...[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı? Kar başladı mı? Yoksa gödereyim sana , GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI...
barbudos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkiler saolun varolun...gecen tr tuning midir nedir oyle bi dergide gordum amcanın biri sedan megII ye mod yapmıs arac ilgnc olmus goreniniz vardır dergide falan...[signature][hline]No Woman No CRY You are always on my MIND
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bide foto koysanız daha güzel olacak :)[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Öne çıkan mesajlar