Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni arabam....sonundaaa!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkiler megane II hb full aksesuar aldım...aslında babam almıs diyebilirm cunku hic solemedi kerata alacam die..yaramaz iste...3 tane araba oldu yaa...neyse..lacivert bisey...tavsiye ederim..ayrıca megane II hb si olan arklar..herhangi bir tavsiye falan filan olan varsa bekliyorum cevapları...saolun[signature][hline]No Woman No CRY
Mesaj tarihi:
said:
barbudos, 27 Eylül 2004 01:26 tarihinde demiş ki:
arkiler megane II hb full aksesuar aldım...aslında babam almıs diyebilirm cunku hic solemedi kerata alacam die..yaramaz iste...3 tane araba oldu yaa...neyse..lacivert bisey...tavsiye ederim..ayrıca megane II hb si olan arklar..herhangi bir tavsiye falan filan olan varsa bekliyorum cevapları...saolun

allah daha fazlasını versın. kazasız belasız ınsallah
Mesaj tarihi:
Sedan war bende. Genelde memnunum.
HB megane bana buzdolabı gibi geliyor ama zevk senin :)
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Mesaj tarihi:
altını vurdurmamaya dikkat etmelisin bence çünkü ithal egsost takımı 2 2,5 milyar felan patlarsa yanarsın yerlilerde de arabanın içinde sanki biçerdöver kullanıyormuşsun gibi ses geliyor[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun, çok güzel bir arabanın sahibi olmuşsun. darısı başıma :p[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
yeni meganalarda sanki hidrolik süspansiyon koyulmuşta kontrol mekanizması koyulmamış gibi. sürekli en yüksek seviyede duruyor araba.

güle güle kullan. reno sevmememe ragmen oldukça güzel bi araba kanımca. ama alman rullzz :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Mesaj tarihi:
Güle güle kullan.[signature][hline]-Alper viens au tableau.
-HASSKTRR YEAAA!!!
Coğrafya dersinde Alper saçmalamaya devam eder:
-Alper, kutuplara doğru yerleşim nasıldır yavrum?
-Soğuğa dayanıklı betonarme evler vardır hocam.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
18ime geliyim 206 gti alacam umarım. şimdiden para biriktirmeye başladım (yaş 16), iddaa'dan biraz para vursak paranın 1/4ünü denkleştirecez ama..[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Killing one is a tradegy, killing thousands is a statistics.
Mesaj tarihi:
valla çok güzel araba almışın, güle güle kullan..

yanlız benim pederde de 97 model megane var, bir kere altını vurmuştu katalizör dağıldı. 2000 yılında falan 500 milyona malolmuştu katalizör. aman dikkat diyim o açıdan..
Mesaj tarihi:
said:
navyamphs, 27 Eylül 2004 11:40 tarihinde demiş ki:
Sedan war bende. Genelde memnunum.
HB megane bana buzdolabı gibi geliyor ama zevk senin :)
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

arabanız hayırlı olsun da sedan için şunu sööliim arka kapı camlarından sonra gelen metal bölüm (nası diim arka cam ve kelebek camı arasında kalan yer işte) çok yumuşak tek parmakla göçüyo...
Mesaj tarihi:
allah kazasız belasız surmenı nasıp etsın kardesim.hayırlı olsun...[signature][hline]Senin oldugun yerde yağmur var mı?
Kar başladı mı?
Yoksa gödereyim sana ,
GÖNDEREYİM GÖZYAŞLARIMI...
Mesaj tarihi:
arkiler saolun varolun...gecen tr tuning midir nedir oyle bi dergide gordum amcanın biri sedan megII ye mod yapmıs arac ilgnc olmus goreniniz vardır dergide falan...[signature][hline]No Woman No CRY
You are always on my MIND
  • Yeni Oluştur...