Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Olta Balık, Kafaluka, Glis, Çadır Kebap buralara gittim kaliteli bir mekan olup raki meze ve balığı ile memnun olduğunuz neresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 /summon wastyrx,fede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mezeleri baya güzel http://www.balikcikoy.com/ Tunalı'dakine gittim bi tek, balık pastırmasıyla tereyağlı karides'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Tunalı Hilmi`den Kızılay`a doğru giderken, Elizim past. geçince yokuşun ortalarına doğru ikinci katta bir yer var, güzeldi en son gittiğimde adını hatırlayamadım şidmi. Onun dışında Kızılay`da Tavukçu var Zafer Dershanesinin yan sokağında, yine karşısında Mangalcı vardı, el değiştirmiş olabilir. Çalgan`da olur Ümitköy`de, kalitelidir baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 rıfkı da içtim ben çok beğenmiştim. oldukça da nezih. çetinemeç bulvarı üstünde sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bayanlı falan gidilecekse ve arasında etkilemek istediğin var ise çalgana gidin. Arkadaşlar arasındaysa bahçelide cadde&balık iyi fiyat performans olarak. Balık lazım değil diyorsanız google a yaz ankarada fasıl diye %80 oranla başarılılar =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 gelmiş zaten postum. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 her cumartesı 12 kısı kızlı erkeklı gıdıyorda gıtmedıgımız bır yer ayarlamaya calısıyorum etkılemek falan degıl mesele ıyı eglenmek yedıklerımızden tat almak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mekan güzel baya ama uzak. Ben herkesi götürmüyorum mesela oraya öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bız sınırsıza gırıyoruz her gıttıgımız yerde orada varmı bole bı sıstem birde gece 3- 4 e kadar açıkmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Muhakkak vardır ama sormadım hiç, klasik bi 70lik isterim ben sonrası kafama göre http://www.calganetlokantasi.com/enter.html bilemedim saatini bi ara istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 farabide komşu var, özellikle mezler şahaneydi. mekan kalitesi oalrak da çok iyi. yunan fasılı yapıyolar. balıklar da iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hea farabide iyi baya. Biz fedeyle küçük fakir meyhanelerine takılıyoruz o yüzden aklıma gelmiyor pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 komşuda yer bulamadım bı turlu hangı gunden rezerve edıyolar anlamadım ama aklımda ora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Çalgan`a gidin, araba varsa kolay, geç saatlere kadar da açık, Meze+yemek ten de maksimum keyfi alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Rakıcı diye bi yer açılmış yeni gazetelerde reklamı çıkıyo heo G.O.P'da Rakıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hadi rakıyı içtin kederden * balığı da buldun arka sokak esnaf gölünden ikisini birlikte yapmak niye orta anadolu memur başkentinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Rakıcı diye mekan açılmış derken? Rakıcı çok uzun yıllardır var zaten, verdiğin para kalite tutmuyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 burda yaşıyorum ondan olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kalender zebra, meşrep fazlasıyla eğlendirecektir. sınırsızı var, gece belli bir saatten sonra(kafalar olmuş oluyor fix) eller havayaya geçiyor fasıldan. meşrep cinnahta ve çayyolunda var(çayyolundakine gitmedim) kalender de farabide edit: balık da denmiş.alakart menüde nasıl bilmiyorum, balık yemedim iki yerde de. yıldız tarafında güzel mekanlar olduğunu duymuştum, o tarafa da bi göz atın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 AVM'lerde vardır. balkondada sigara içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Çalgan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar