Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankarada Rakı İçmek

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mezeleri baya güzel
http://www.balikcikoy.com/
Tunalı'dakine gittim bi tek, balık pastırmasıyla tereyağlı karides'i tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Tunalı Hilmi`den Kızılay`a doğru giderken, Elizim past. geçince yokuşun ortalarına doğru ikinci katta bir yer var, güzeldi en son gittiğimde adını hatırlayamadım şidmi. Onun dışında Kızılay`da Tavukçu var Zafer Dershanesinin yan sokağında, yine karşısında Mangalcı vardı, el değiştirmiş olabilir. Çalgan`da olur Ümitköy`de, kalitelidir baya.
Mesaj tarihi:
Bayanlı falan gidilecekse ve arasında etkilemek istediğin var ise çalgana gidin. Arkadaşlar arasındaysa bahçelide cadde&balık iyi fiyat performans olarak. Balık lazım değil diyorsanız google a yaz ankarada fasıl diye %80 oranla başarılılar =P
Mesaj tarihi:
her cumartesı 12 kısı kızlı erkeklı gıdıyorda gıtmedıgımız bır yer ayarlamaya calısıyorum etkılemek falan degıl mesele ıyı eglenmek yedıklerımızden tat almak
Mesaj tarihi:
kalender zebra, meşrep fazlasıyla eğlendirecektir. sınırsızı var, gece belli bir saatten sonra(kafalar olmuş oluyor fix) eller havayaya geçiyor fasıldan.
meşrep cinnahta ve çayyolunda var(çayyolundakine gitmedim)
kalender de farabide

edit: balık da denmiş.alakart menüde nasıl bilmiyorum, balık yemedim iki yerde de.
yıldız tarafında güzel mekanlar olduğunu duymuştum, o tarafa da bi göz atın derim
  • Yeni Oluştur...