kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Selam, Yazılım projelerinin yönetimi hakkında , teoriyi pratik bilgi ve case ler ile buluşturan kaynak, kitap vs tavsiye edebilir misiniz ? İhtiyacın tespitinden , süreç ve kaynak yönetimine kadar yazılımın proje yönetimi hakkında metodolojiyi tecrübe etmek istiyorum. Birkaç ingilizce kitap indirim bakıyorum ama , sizin tecrübe ettiğiniz nokta atışı kaynaklar daha iyi olur tabi. TR tercihen ya da İNG kaynak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kitapla olmaz bu iş onu anladım ben olsa onlarca kitabı okuduk, bi proje geldi önümüze elim ayağım birbirine dolaştı sdf neyse kitap diyorsan ilk önce ian sommerville software engineering kitabını yalıyorsun, özellikle son partını. bir de hangi metodoloji ile çalıştığın da çok önemli, bir agile ile bir v model yönetmek arasında teorik olarak dağlar kadar fark var ki işin pratik tarafını düşünemiyorum bile. spesifik olarak sormak istediğin bişi olursa memnunuiyetle cevaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ihtiyaç tespiti dediğin, software requirements spesification, validation and verification konusuna giriyor ki ayrı bir mühendislik dalı artık software req. engineering diye. çok geniş ve önemli bir konu tamhin edebilecğin üzerine. kitap olarak dean leffingwell (soyadını yanlış yazmış olabilirim) ve soren lauesen kitaplarını öneririm, soren abi duayenlerindendir zaten bu işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben bu işlerin tecrübeyle öğrenileceğini düşünenlerdenim. öyle kitaptaki gibi olmuyo çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar