Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım Proje Yönetimi

kithnos_1

Öne çıkan mesajlar

Selam,
Yazılım projelerinin yönetimi hakkında , teoriyi pratik bilgi ve case ler ile buluşturan kaynak, kitap vs tavsiye edebilir misiniz ?

İhtiyacın tespitinden , süreç ve kaynak yönetimine kadar yazılımın proje yönetimi hakkında metodolojiyi tecrübe etmek istiyorum.

Birkaç ingilizce kitap indirim bakıyorum ama , sizin tecrübe ettiğiniz nokta atışı kaynaklar daha iyi olur tabi. TR tercihen ya da İNG kaynak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

kitapla olmaz bu iş onu anladım ben
olsa onlarca kitabı okuduk, bi proje geldi önümüze elim ayağım birbirine dolaştı sdf

neyse kitap diyorsan ilk önce ian sommerville software engineering kitabını yalıyorsun, özellikle son partını.

bir de hangi metodoloji ile çalıştığın da çok önemli, bir agile ile bir v model yönetmek arasında teorik olarak dağlar kadar fark var ki işin pratik tarafını düşünemiyorum bile.

spesifik olarak sormak istediğin bişi olursa memnunuiyetle cevaplarım
Sosyal ağlarda paylaş

ihtiyaç tespiti dediğin, software requirements spesification, validation and verification konusuna giriyor ki ayrı bir mühendislik dalı artık software req. engineering diye.
çok geniş ve önemli bir konu tamhin edebilecğin üzerine.
kitap olarak
dean leffingwell (soyadını yanlış yazmış olabilirim) ve soren lauesen kitaplarını öneririm, soren abi duayenlerindendir zaten bu işin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...