Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 arkadaslar cs 2d nın patchını nereden bulabılırım bır bılgısı olan bır arkadas warsa bana yazabılımrı teşşekkür ederims . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 son versiyon diye tahmin ediyorum[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 2d cs duymadım. hem 2d hem 3d olan bi uo var bildiğim. karıştırmayasın? yada 1.5 mi demek istiyosun hani steamsiz çalışan?[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son [Bu mesaj arcane tarafından 14 Ekim 2004 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 CS 2D, bir grup Alman arkadaşın yaptığı Soldat vari bir oyun. Adamları tam olarak tepeden görüyorsun, GTA gibi düşün.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 CS 2d için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 pacthleri sırayla kurman gerekiyor yanlız[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: LethE, 14 Ekim 2004 17:49 tarihinde demiş ki: 2d cs duymadım. hem 2d hem 3d olan bi uo var bildiğim. karıştırmayasın? yada 1.5 mi demek istiyosun hani steamsiz çalışan? burdan buraya varman baya garip aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 başka yanında 2d ibaresi bulunan bişi görmedim ondan yani .. yoksa cs 2d en cok soldat a benzer herhal.[signature][hline]The man in black he waits , Behind this last task Its full of pain , To sacrifice the only son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar