Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Beyler yeni makine topladım ancak eski hdd leri kullanıyorum. bios HDD i tanıyor, normal windows kur çalıştırdım hdd i gördü hdd yi formatladım kurdu. Sorun buradan sonra başlıyor windows 7-8 dakikada açılıyor ve shut down olmuyor.Arada makine donuyor duruyor duruyor, sonra biranda Hdd okumaya başlıyor sistem normale dönüyor. Yeniden kurayım dedim bu sefer yine bios görüyor ancak windows kur hdd i görmüyor. Önerilere açığım, yeni Hdd almak gerekir mi? yoksa başka bir bileşende mi sorun var ?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kapasite zaten ufaksa hiç zorlama para değil hdd. en azından hakkaten hdd mi anlarsın. değilse de sorunu düzelttiğinde adam gibi yerin olur bilgisayarda :P
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Harddisk baştan çalışma sesi veriyorsa en kısa zamanda o diski yedekleyecek bir disk al ve içindekileri kurtarmaya bak. 1 dk sonra da gidebilir, 1 yıl sonra da. Ama bende sıkıntı var haberin olsun demiş.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hazır konu varken ben de bişi sorim. 3 aylık bi WD hdd var. 1 TB, fanlardan bile ses gelmezken bu icattan cazırt cuzurt sesler geliyor. Çalışma sesini rahat rahat duyabiliyorum. Bozuldu mu nedir, niye bu ses gelir.
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 @Mighty_Thor senin HDD'de delay sector fln oluşmuştur, at çöpe. @Flameoffear WD'ler genelde sesli çalışır, aksi bir durum olduğunu sanmıyorum. Okuma/Yazmada bir problem, donma fln yoksa sorun yoktur.
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Yokta ses beni fena bi şekilde kıllandırıyor. Yarın bi gün çat diye bozulur kalırsa yandığımın resmidir. sdf
Öne çıkan mesajlar