Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Beyler yeni makine topladım ancak eski hdd leri kullanıyorum. bios HDD i tanıyor, normal windows kur çalıştırdım hdd i gördü hdd yi formatladım kurdu. Sorun buradan sonra başlıyor windows 7-8 dakikada açılıyor ve shut down olmuyor.Arada makine donuyor duruyor duruyor, sonra biranda Hdd okumaya başlıyor sistem normale dönüyor. Yeniden kurayım dedim bu sefer yine bios görüyor ancak windows kur hdd i görmüyor. Önerilere açığım, yeni Hdd almak gerekir mi? yoksa başka bir bileşende mi sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kapasite zaten ufaksa hiç zorlama para değil hdd. en azından hakkaten hdd mi anlarsın. değilse de sorunu düzelttiğinde adam gibi yerin olur bilgisayarda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Harddisk baştan çalışma sesi veriyorsa en kısa zamanda o diski yedekleyecek bir disk al ve içindekileri kurtarmaya bak. 1 dk sonra da gidebilir, 1 yıl sonra da. Ama bende sıkıntı var haberin olsun demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hazır konu varken ben de bişi sorim. 3 aylık bi WD hdd var. 1 TB, fanlardan bile ses gelmezken bu icattan cazırt cuzurt sesler geliyor. Çalışma sesini rahat rahat duyabiliyorum. Bozuldu mu nedir, niye bu ses gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 @Mighty_Thor senin HDD'de delay sector fln oluşmuştur, at çöpe. @Flameoffear WD'ler genelde sesli çalışır, aksi bir durum olduğunu sanmıyorum. Okuma/Yazmada bir problem, donma fln yoksa sorun yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Yokta ses beni fena bi şekilde kıllandırıyor. Yarın bi gün çat diye bozulur kalırsa yandığımın resmidir. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar