mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Kıvanç Tatlıtuğ pr malzemesi olarak gidip James Cameron'la iki dakka konuşunca "Bana su veğğdiii" triplerine girmişti, millet de "Helal olsun çocuğa! İşte Türkün gücü!!!" diye gaza gelmişti. Şimdi Meltem Cumbul'un nesi battı anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 sibel kekilli çıksaymış ya. game of thrones da oynuyor en azından. meltem cumbul ne alaka anlamadım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mani said: ödül sunmuş galiba ama reklama girdiler işte. yok, ödül de sunmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yurtta sulh cihanda sulh mesajını vermeye çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 jaffa said: sibel kekilli çıksaymış ya. game of thrones da oynuyor en azından. meltem cumbul ne alaka anlamadım . ben de öyle dediydim. anlamsız lan baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Abi çok amaçsız bir konuşma olmuş anlamadım ben bu işi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar